Da vas muče muzikom, na koju bi najbrže "priznali"?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.216
Čitam tamo negde kako engleska mornarica pušta Britni Spirs preko razglasa da otera somalijske gusare. A ranije sam čitao da su amerikanci puštali odredjenu muziku da zlostavljaju zatvorenike. Ta muzika sama po sebi i nije loša, u pitanju su kulturološke razlike i šta ta muzika prestavlja nama samima.

Dakle, da vas neko zlostavlja muzikom, koja bi to bila (pesma ili žanr generalno) koja bi vas najbrže "slomila"?

Čitam tamo negde kako engleska mornarica pušta Britni Spirs preko razglasa da otera somalijske gusare. A ranije sam čitao da su amerikanci puštali odredjenu muziku da zlostavljaju zatvorenike. Ta muzika sama po sebi i nije loša, u pitanju su kulturološke razlike i šta ta muzika prestavlja nama samima.

Dakle, da vas neko zlostavlja muzikom, koja bi to bila (pesma ili žanr generalno) koja bi vas najbrže "slomila"?
Сетих се топ листе надреалиста када пандура муче Моцартом :mrgreen:...оно што не волим од музике је тај скандинавски хеви метал без и једне блуз ноте у себи, напоран ми је и фри џез, не волим турску мјузу и тако...

Ja se još premišljam, ali dobio sam inspiraciju od američke špijunske agencije koja je, izmedju ostalih. puštala i sa njom slamala okorelu gerilu, dečiju pesmu
Barney and Friends. Ona je simpatična, ali zamisli da ti je neko vrti dan i noć?

Mito, bas je sladak ovaj Dino... kod nas je stalno isao alu nisam pukla.

Back