pa zar nije uprаvo pred nepoznatim auditorijumom mesto da se čovek oslobodi i (u granicama bezbednog po sebe i druge) pomalo ludira !? Pa zar ne idu mase ljudi na more, ne zbog zdravog vazduha i fizičkog odmora, nego zbog "puštanja kočnica", da se pred nepoznatim auditorijumom izluduju, pa u velikoj meri i da bi bili sa nekim samo zbog toga kako izgleda, i da jedno drugom kažu neko ime koje odaberu samo za tih nekoliko dana na moru, na primer Cikcak i Софија, i da se igraju bezobraznim rečima, pogledima, dodirima...istina, neki to rade opijeni alkoholom, ali ima i onih koji su dovoljno opijeni slobodom i lepotom.Назови то дефанзивом али суштина је да нисам лака на таквој врсти завитланције пред непознатим аудиторијумом.![]()
Da znaš, kad pogledam teme u kojima sam pisao poruke ili ih pokretao, ima onih koje se tiču lepote, fizičke forme...Ali ima i mnogo drugačijih, ponegde se zezam, ali mislim da sam često bivao i sasvim ozbiljan i pisao poruke sa najboljom namerom.Често ти се провлачи лепота као битан градивни елемент кроз писање. С друге стране, сам си себи у том, формалном смислу, посвећен.
Е сад, могуће је да ти естетику доживљаваш на филозофски начин, само ја то нисам приметила.
Ај' сад тај удар.![]()
Tamo gde si napisala: "...С друге стране, сам си себи у том, формалном смислу, посвећен." , da li se "formalnom" odnosi na neke formalnosti, ili ...???

Da, estetika to jest lepota mi puno znači, lepota je nešto što me čini srećnim, i to ne samo lepota ljudskog tela, jer nikada ne zaboravljam da je lepota (fizička lepota osobe, lepota prirodne ili životne okoline, lepota dela) samo krajnji rezultat nečeg vrednog: zdravlja, sreće, rada, slobode.
Ono što me strašno nervira( i plaši, naravno) je glupost i zatucanost, inertnost, neinteligencija...jer je njihov rezultat zloba, mržnja, nasilje, i naravno ružnoća svake vrste.
Udar ? ...ipak nema udara ovog puta.