da vam muško priđe samo zato što ste lepe, i to ne krije...

Назови то дефанзивом али суштина је да нисам лака на таквој врсти завитланције пред непознатим аудиторијумом. :)
pa zar nije uprаvo pred nepoznatim auditorijumom mesto da se čovek oslobodi i (u granicama bezbednog po sebe i druge) pomalo ludira !? Pa zar ne idu mase ljudi na more, ne zbog zdravog vazduha i fizičkog odmora, nego zbog "puštanja kočnica", da se pred nepoznatim auditorijumom izluduju, pa u velikoj meri i da bi bili sa nekim samo zbog toga kako izgleda, i da jedno drugom kažu neko ime koje odaberu samo za tih nekoliko dana na moru, na primer Cikcak i Софија, i da se igraju bezobraznim rečima, pogledima, dodirima...istina, neki to rade opijeni alkoholom, ali ima i onih koji su dovoljno opijeni slobodom i lepotom.

Често ти се провлачи лепота као битан градивни елемент кроз писање. С друге стране, сам си себи у том, формалном смислу, посвећен.
Е сад, могуће је да ти естетику доживљаваш на филозофски начин, само ја то нисам приметила. :lol:
Ај' сад тај удар. ;)
Da znaš, kad pogledam teme u kojima sam pisao poruke ili ih pokretao, ima onih koje se tiču lepote, fizičke forme...Ali ima i mnogo drugačijih, ponegde se zezam, ali mislim da sam često bivao i sasvim ozbiljan i pisao poruke sa najboljom namerom.
Tamo gde si napisala: "...С друге стране, сам си себи у том, формалном смислу, посвећен." , da li se "formalnom" odnosi na neke formalnosti, ili ...???:confused:

Da, estetika to jest lepota mi puno znači, lepota je nešto što me čini srećnim, i to ne samo lepota ljudskog tela, jer nikada ne zaboravljam da je lepota (fizička lepota osobe, lepota prirodne ili životne okoline, lepota dela) samo krajnji rezultat nečeg vrednog: zdravlja, sreće, rada, slobode.

Ono što me strašno nervira( i plaši, naravno) je glupost i zatucanost, inertnost, neinteligencija...jer je njihov rezultat zloba, mržnja, nasilje, i naravno ružnoća svake vrste.

Udar ? ...ipak nema udara ovog puta.

pa zar nije uprаvo pred nepoznatim auditorijumom mesto da se čovek oslobodi i (u granicama bezbednog po sebe i druge) pomalo ludira !? Pa zar ne idu mase ljudi na more, ne zbog zdravog vazduha i fizičkog odmora, nego zbog "puštanja kočnica", da se pred nepoznatim auditorijumom izluduju, pa u velikoj meri i da bi bili sa nekim samo zbog toga kako izgleda, i da jedno drugom kažu neko ime koje odaberu samo za tih nekoliko dana na moru, na primer Cikcak i Софија, i da se igraju bezobraznim rečima, pogledima, dodirima...istina, neki to rade opijeni alkoholom, ali ima i onih koji su dovoljno opijeni slobodom i lepotom.
Зависи од потреба појединца.
Ја сам то одавно превазишла или , да се изразим лепше, одавно ме то више не интригира.
За мене је већ дуго времена склад једнак континуитету и трајању пријатног.
Та врста игре је могућа и са особом која нам је константа у животу с којом размењујемо значајне погледе, лепе речи, нежности и страсти.
Ставар је афинитета и личности. :)

Da znaš, kad pogledam teme u kojima sam pisao poruke ili ih pokretao, ima onih koje se tiču lepote, fizičke forme...Ali ima i mnogo drugačijih, ponegde se zezam, ali mislim da sam često bivao i sasvim ozbiljan i pisao poruke sa najboljom namerom.
Tamo gde si napisala: "...С друге стране, сам си себи у том, формалном смислу, посвећен." , da li se "formalnom" odnosi na neke formalnosti, ili ...???:confused:

Da, estetika to jest lepota mi puno znači, lepota je nešto što me čini srećnim, i to ne samo lepota ljudskog tela, jer nikada ne zaboravljam da je lepota (fizička lepota osobe, lepota prirodne ili životne okoline, lepota dela) samo krajnji rezultat nečeg vrednog: zdravlja, sreće, rada, slobode.

Ono što me strašno nervira( i plaši, naravno) je glupost i zatucanost, inertnost, neinteligencija...jer je njihov rezultat zloba, mržnja, nasilje, i naravno ružnoća svake vrste.

Udar ? ...ipak nema udara ovog puta.
Имаш албум с голишавим сликама. :) На ту врсту формалне посвећености сам мислила. И види се, то је озбиљна посвећеност. Мада, ти си неко за кога се никад не би могло рећи да је само форми посвећен. ;)
Глупост, затуцаност, инертност и неинтелигенција су природни колико и памет, напредност, предузимљивост и наглашена интелигенција.
Како би умео да разврставаш ствари, да се изграђујеш као личност да немаш те негативне примере?

Imao sam problem da smislim naslov za temu :confused:, ali evo o čemu bih da postavim pitanje:

da li ste nekada bile sa momkom/muškarcem koji vam je prišao samo zbog toga kako izgledate (sad svi kažu: "a zašto bi inače prišli ?!"), i da to nije maskirao nikakvom "žvakom" , nikakvim muvanjem, zavođenjem, već je bio direktan, otvoren, nedvosmislen...o tome da vam je prišao zato što tako izgledate ?

opišite situaciju, kada, gde, kako, zašto...

Taj koji bi to forumasici rekao slago bi je da joj nahrani sujetu.

desavalo se vise puta...
secam se jednog lika koji je prolazio kolima pored autobuske stanice, dok sam cekala autobus..vratio se, rekao da sam lepa, jako simpaticna i pozvao me na kafu..
inace direktan pristup predstavlja muskarca koji je samouveren, zna sta zeli i pokusava to ostvariti...a ne muskarca koji prilazi sa zvakom ala lepa si, yebo bi te i sl. nebuloze..
mnogi pogresno tumace direktan pristup

Ovo drugo jeste teska nebuloza, ali ni ovo prvo nije bas tacno. Prvo, zbog toga sto ne postoji osoba koja je 100% samouverena, a i one koje jesu uglavno su takve ne zato sto su samouverene, nego zato sto ih je bas briga. Direktan pristup predstavlja uglavnom stepen svidjanja. Sto ti se vise svidja, vise si direktan. Motiv je najbitniji za direktan pristup. Naravno, to ne vazi za klince iz skole, njima stidljivost koci noge u potpunosti. Ali ovi matoriji muskarci isto osecaju stidljivost, samo sto se bore protiv te stidljivosti. A sto ti se neko vise svidja, lakse se boris. Nije tacno da onaj ko direktno prilazi nije stidljiva osoba, to je osoba koja se uspesno izborila sa stidljivoscu. Inace, stidljivi su cak i ovi koji prilaze po klubovima sa pricom 'je.bo bi te'.

Poslednja izmena:
Ovo drugo jeste teska nebuloza, ali ni ovo prvo nije bas tacno. Prvo, zbog toga sto ne postoji osoba koja je 100% samouverena, a i one koje jesu uglavno su takve ne zato sto su samouverene, nego zato sto ih je bas briga. Direktan pristup predstavlja uglavnom stepen svidjanja. Sto ti se vise svidja, vise si direktan. Motiv je najbitniji za direktan pristup. Naravno, to ne vazi za klince iz skole, njima stidljivost koci noge u potpunosti. Ali ovi matoriji muskarci isto osecaju stidljivost, samo sto se bore protiv te stidljivosti. A sto ti se neko vise svidja, lakse se boris. Nije tacno da onaj ko direktno prilazi nije stidljiva osoba, to je osoba koja se uspesno izborila sa stidljivoscu. Inace, stidljivi su cak i ovi koji prilaze po klubovima sa pricom 'je.bo bi te'.

samouverenost ne znaci odsustvo straha, vec prevazilazenje istog...a razlozi za prilazak su razliciti....nije nuzno da postoji svidjanje...sve 2go je isprazno filozofiranje

evo muvazi od pre par minuta...
1. da li si gledala how i met your mother...jesam...da li si gledala zadnju sezonu...mhm...licis na tedovu zenu :rotf:
2. prisao lik, predstavio se, lobirao za frenda kao da prodaje kirby usisivac...je l' vidis onog zgodnog plavusana sa cvikama...vidim...ima 29 godina...pravnik je...koliko ti imas god...36, a zainteresovana sam za chike od 45..usledilo je predavanje o bikovima i njihovoj fizickoj snazi :rotf:

i tako celu noc...

Back