da vam muško priđe samo zato što ste lepe, i to ne krije...

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Imao sam problem da smislim naslov za temu :confused:, ali evo o čemu bih da postavim pitanje:

da li ste nekada bile sa momkom/muškarcem koji vam je prišao samo zbog toga kako izgledate (sad svi kažu: "a zašto bi inače prišli ?!"), i da to nije maskirao nikakvom "žvakom" , nikakvim muvanjem, zavođenjem, već je bio direktan, otvoren, nedvosmislen...o tome da vam je prišao zato što tako izgledate ?

opišite situaciju, kada, gde, kako, zašto...

Ма не то, него сад да ми неко приђе јер сам толико лепа и само због тога. А овим што су прилазили вероватно сам била лепа. Ма немам појма

A zbog cega ce ti prilaziti nego zbog toga sto si lepa? Lepota te privlaci njima..... da nisi neka burzujka pa ti prilaze zbog love? Cemu sumnja, opusti se.

desavalo se vise puta...
secam se jednog lika koji je prolazio kolima pored autobuske stanice, dok sam cekala autobus..vratio se, rekao da sam lepa, jako simpaticna i pozvao me na kafu..
inace direktan pristup predstavlja muskarca koji je samouveren, zna sta zeli i pokusava to ostvariti...a ne muskarca koji prilazi sa zvakom ala lepa si, yebo bi te i sl. nebuloze..
mnogi pogresno tumace direktan pristup

Poslednja izmena:
Imao sam problem da smislim naslov za temu :confused:, ali evo o čemu bih da postavim pitanje:

da li ste nekada bile sa momkom/muškarcem koji vam je prišao samo zbog toga kako izgledate (sad svi kažu: "a zašto bi inače prišli ?!"), i da to nije maskirao nikakvom "žvakom" , nikakvim muvanjem, zavođenjem, već je bio direktan, otvoren, nedvosmislen...o tome da vam je prišao zato što tako izgledate ?

Sori, ne kontam. A zasto bi mi inace prisao ako izgledam ko krokodil, zbog unutrasnje lepote? 'oces li ti zainteresovano prici zeni ako ti nije lepa? Ne znaci da zena treba da izgleda kao Sindi kraford, ali tebi mora biti lepa, zar ne?

Desavalo se na moru.
Vidi te na plazi, u nekom klubu, osim crta lica ne vidi nista drugo jer te ne poznaje, niti poznaje nekoga ko te poznaje, niti si mu pred ocima pa da moze da zakljuci da li si fina ili zlocko, pametna ili tupkasta, uljudna ili nevaspitana.
Nikada nisam bila sa njima jer mi se nisu dopadali.

Meni prisao tip na adi, kaze mlad si lep si , divna ramena, lepo telo, ja imam prazan stan u Mirijevu, pa bih rado ako si rad da se provedemo...
Bile tu jos neke porodice i gledale reakciju, ja kazem , izvini covek, ali nisam gej i to bi bilo to, ne ocekujem vise price o tome.
Ne secam se kad je otisao sa plaze, ali nije u nekih pola sata.

A nisi pitao da li smo bili sa zenom ako nam je to isto rekla...

Било је доста тих ситуација.
Најупечатљивија је прерасла у петогодишњу везу. :lol:

Али је добре две године покушавао.

Срели смо се на журци код пријатељице...ту ме је само гледао, питао за мене, а локална злица му рекла да сам клинка :D...па је на следећој ипак пришао.
Међутим, клинка је била заузета. ;)
Па прослава Нове 2002. год- размена телефона.
Уклизавање , на кварно, другог фрајера (човек пришао с речима како је дошао по број телефона који сам му обећала :confused: ), овом се спржила сујета.
Па још један случајан сусрет, прошла сам поред кафића у ком је седео из ког је истрчао да би се уверио да сам ја у питању.
И на крају, шест месеци након тога- позив за излазак.
Почетак виђања уз моје речи да је неинтересантан и да нећу озбиљну везу. његово слагање са мном како, ето, ни њему није до везе, посебно не са мном... :lol:
И после 6 месеци спорадичног виђања уследило је формализовање односа.

Баш се видех с њим прошли петак. :lol: Наравно, сад је контекст другарски. ;)

Poslednja izmena:

bilo je onih koji su bili u fazonu nekom svidjas mi se i to odma direktno

jednom mi bi simpa al je lik imao devojku i nije to moj fazon

Back