Da se zna ko je glavni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene eto laički zanima u kojoj to državnoj insituciji šef/direktor/načelnik odeljenja može ikoga da otpusti? Ispravite me ako grešim ali najpre mora da bude neki ooozbiljan razlog koji zahteva disciplinsku meru, pa onda je tu sindikat koji podrži ili radnika ili upravu, itd, itd. Mučeni Šugi bi mogao bar kvalitetnije da laže.

U svojim morbidnim erotskim snovima, kad je van posla
Verovatno je neki magacioner ili sitni sluzbenik u firmi gde preovladavaju zene, pa ovako van posla masta kako ih kroti, kontrolise, kako su u strahu od njega i verovatno strastveno drqa na tu mastariju
Pa kad smiri drugara onda dodje ovde i otkuca sta je tog dana fantaSirao

Od feministkinja su jedino gori oni koji ih podrzavaju i koji im povladjuju.Dzaba se dodvoravate njih na kraju trpaju ipak oni koji ih ne cene ni 0.000001 promil i koji su im sefovi.Dakle gospodo marginalci za pocetak poradite na vasem poslu i polozaju koji zauzimate.

Od feministkinja su jedino gori oni koji ih podrzavaju i koji im povladjuju.Dzaba se dodvoravate njih na kraju trpaju ipak oni koji ih ne cene ni 0.000001 promil i koji su im sefovi.Dakle gospodo marginalci za pocetak poradite na vasem poslu i polozaju koji zauzimate.

Wow, pa ti bas imas vremena za krstasenje za vreme radnog vremena?! Koliko se secam - pricu si poceo sa tim, da si sebi ukinuo kafu, pa si onda polako presao na mrske ti "feministkinje"... Mozda da vratis kafu i radis nesto, umesto da sedis na krsti za vreme radnog vremena?

Nije ovde važno šta i kako se piše ,ovde je važno ko ima firmu i ko je šef taj odlučuje a ne tamo neka suknja će da ima pravo šta da kaže.

"Sefe!" - feministkinja,
"Tisina! Feministkinjo, nijedna!" - sef,
"Ali... Samo da nesto kazem..." - feministkinja.
"Alo bre, suknjo nijedna - nemas ni prava da kazes, niti imas sta ti meni da kazes, jasno?! JA SAM SEF, MUSKO!!!".

...................
("Samo sam htela da mu kazem da mu gori firma. Nije hteo da me slusa ni za pp javljace pozara...")

Pero sine , sugavi je Big Boss u drzavnoj instituciji kako kaze , ... da je njegova privatna firma ne bi se tako izivljavao sigurno .
U ovom slucaju ne komanduje taj sta ima , vec onaj ko je mentalna sirotinja , tojest postavljac .
Naci ce se i njemu neki dushman samo taki , pa doci ce sve na svoje mesto vrlo brzo .

Za danas zakazano ribanje i detaljno referisanje.Feministkinje moraju da poloze racune crno im se pise.Bas dobre vesti stizu bice novih otkaza razlog teska povreda radne dioscipline ( kuvanje kafe iako je direktor to jest ja tu rabotu striktno zabranio)Bas su glupe kao noc upecaju se glupace cas posla i same sebi zabijaju autogolove.Naravno nista ne bi bilo moguce bez svesrdne pomoci koleginica koje ih cinkare.Zenska solidarnost je izgleda zatajila.:per:

Šugi, kuvanje kafe nije teška povreda radne discipline i postoji nešto što se zove Pravilnik o radu a postoji i kadrovska služba, i pravnici u njoj, tako da, ma koliko ova tvoja lupetanja bila zabavna, ti si dušo zastranio i tema ide pod ključ. A sledeći put kada kreneš da lažeš, bar se informiši malkice o tematici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back