Da se vrati tema Žalbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bre covece nisam ni rec napisao ma ni slovo, samo dokumentarni materijal o desavanjima u Hrvatskoj za vreme II svetskog rata i posle dolaska HDZ-a na vlast.
Nekom su zasmetale autenticne fotografije, post izbrisan, a ja kaznjen i ako je materijal verodostojan i preuzet sa ozbiljnog sajta.

Mozda na tom snimku (koji neisam video) ima elemenata koji su previse negativni, da se tako izrazim, da njihovo prikazivanje raspaljuje mrznju jos vise, vredja ? A to je zabranjeno...

Moze se prebrojati,i ako neki admin ima vremena slobodno to moze da urad,ali ti se ne isplati da ovako pucas na slepo ;)

Rekao si i mnogo gore stvari,molicu lepo.

U svojim predstavljanjima si upravo o tome govorio.

A to sto si mene nazvao neobrazovanijim od svakog shiptara je klasican dokaz moje tvrdnje,a znas li zasto?

Evo zasto..........ti zastupas tvoju ja moju teoriju,kada si svoju trebao da dokazes ti si bez ikakvog osnova ili dokaza mene poceo da nazivas neobrazovanim shabanom i da mi etoketirash guchu i ko zna sta jos.
Sto ispada da bi ti svakog srbina tako nazvao ako ti se suprotstavi misljenjem.

Ti mene nisi vredjao zbog toga sto nesto znas o meni(jer ne znas) nego zbog mog stava,sto implicira da si shta......fashista druze,cist primer fashizma.

Nije lepo.

Molićču lepo, ja sam stavio relevantan dokaz oga da albanski jezik spada u kategoriju Indo-evropskih jezika. Šta više da je najbliži proto.indo.evropskom. Na pitanje da sam kazao da su Arijevci, a da piše Indo-evropljani i da zato valjda lupetam, nisam imao nameru niti imama nameru da odgovaram zato što mislim da prosečno obrazovana osoba zna da su prvobitni Arijevci sinonim za proto-indo-evropljane. Ne osećam potrebu da gubim vreme na edukativne postove te vrste i da proširujem svoje diskusije na elementarno obratzovanje bilo koga.

A zašto se i to toleriše? Zašto meni neko 30 puta napiše da sam gej i da sam glup. Ja to onda prepišem i dobijem C1. Neko znači može da nešto uradi desetinama puta i da mu se ništa ne desi. Ja ti samo ponovim za njega i dobijem odmah upozorenje. Dakle takve stvari morajuda mogu da se javno iznesu. A da ne govorim o ovom širenju nacionalne i rasne mržnje koje je zakoinski kažnjivo.

ne znam kako ces ovo shvatiti, ali istina je bolnija, i nije fer sa tvoje strane da ....

Mozda na tom snimku (koji neisam video) ima elemenata koji su previse negativni, da se tako izrazim, da njihovo prikazivanje raspaljuje mrznju jos vise, vredja ? A to je zabranjeno...

Ne, sve je autenticno i sve imas u udzbenicima istorije , ne mozes to nazvati sirenjem mrznje jer je nasa drzava Republika Srbija podnela tuzbu Medjunarodnom sudu za zlocine u NDH tokom II svetskog rata.

Raspirivanje mržnje je bilo i tvrdjenje da u Srbiji ne postoji ni jedan Albanac koji ima makar srednju školu. Pre dve godine, kad je pokrenut projekt Demokratija u praksi, saznalo se i cifra broja studenata Albanaca, na Beogradskim fakultetima. Njih je te 2007. godine bilo 1300. Za te tvrdnje da u Srbiji nema Albanca koji bi imao makar srenju školu, što je bila izjava kažnjiva zakonom, niko nije dobio C1. Znači ovde može da se širi nacionalna i rasna mržnja i da se pri tome bezoično laže bez sankcija?

Ovde se svi žale: i Srbi i Hrvati i demokrate i radikali.......Dokaz više da modovi na pdf Politika pokušavaju da budu pravični. Možda im ne uspe uvek, možda ponešto i previde, ali se trude da održe kakav - takav nivo komunikacije na ovom pdf.

Postavljaču: molim te da ubuduće ne otvaraš ovakve teme. Ukoliko imaš primedbe na odluke moderatora, uputi pp supermoderatorima ili administratorima i oni će ih rešavati.

Isto važi i za ponovno otvaranje teme Žalbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back