Da se vozači pitaju, samovozeći automobili nikada ne bi bili na putevima

Sorry, nisam skužio da je za pretplatnike...
Evo nešto slično iz Večernjeg, mislim da ovo nije za samo za pretplatnike.
https://m.vecernji.hr/vijesti/europ...c-nece-dobiti-tvrtka-rimac-automobili-1506670
Da, ali tu nema ovog dela koji sam ja malo i podvukao i prosvetlio da biste bolje videli:

Untitled.jpg

Da, ali tu nema ovog dela koji sam ja malo i podvukao i prosvetlio da biste bolje videli:

Pogledajte prilog 1080188
Pa da, ima puno onih koji osporavaju sve što on radi. Da li izvana, a ima puno onih i u Hrvatskoj (jalni, zavidni). Ja bih volio da uspije, jer smatram da bi to bila odlična stvar za Hrvatsku. I da vi uspijete naći način da eksploatirate onaj vaš litij, bez uništavanja okoliša. Da i ovim prostorima napokon malo krene.

Pa da, ima puno onih koji osporavaju sve što on radi. Da li izvana, a ima puno onih i u Hrvatskoj (jalni, zavidni). Ja bih volio da uspije, jer smatram da bi to bila odlična stvar za Hrvatsku. I da vi uspijete naći način da eksploatirate onaj vaš litij, bez uništavanja okoliša. Da i ovim prostorima napokon malo krene.
Nimalo me ne usrećuju ni litijum ni elektroautomobili, a neće ni tebe kad budeš shvatio koliko će to sve da te košta.

Jesi jesi svi hercegovanci ko jedan uvek promovišu ljubav prema domovini i ljubomoru prema pretvorbenoj pljački.
Naravno da volim svoju domovinu, gdje sam rođen i gdje živim.
A gdje sam molim te napisao da podržavam pretvorbu kako je provedena? Mislim ovo je tema o automobilima i autonomnim vozilima. Pa sve čak i da je stari od Rimca i kriv (ali čini mi se da je oslobođen) kakve veze ima Mate s tim? On je inovator, ima ideje. Gdje je tu problem? Što si ti kriv za grijehe svog starog?

Lada i inače nije bog zna kakav auto, a s tim će biti spasavaj se ko može.
Bogami ova tvoja fura paprike godinama ..

Ma kakav crni litijum ,nema od toga nista ,tu samo krv moze da padne .

Back