gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Kako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tumacim ga isto kao jedan jutjuber sto je na tom klipu ostavio odlican komentar: Ovo je izgleda bila dominantna filozofija na ovim prostorima posednjih par decenija, zbog toga smo i tu gde jesmo.Kako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
A taj jutjuber je?Tumacim ga isto kao jedan jutjuber sto je na tom klipu ostavio odlican komentar: Ovo je izgleda bila dominantna filozofija na ovim prostorima posednjih par decenija, zbog toga smo i tu gde jesmo.
izgleda da se u bravarskoj drzavi bolje ziveloОчигледно је да је браварска идеологија која је пострељала све што се могло пострељати после 45' оставила далекосежне последице.
ma jbm li ga, neko nepoznat, napisao samo komentar dole ispod video klipaA taj jutjuber je?
Како ко...izgleda da se u bravarskoj drzavi bolje zivelo
Ne hvalim ja to vreme al u zadnjih 30 godina dva puta su nam smanjivali drzavu a ti pricas o srpskim teritorijamaКако ко...
Многи нису преживели да нам посведоче и томе, неки су на основу одлуке комесара без икаквих доказа бивали годинама у казаматима, а да не говоримо о томе шта је урађено са српским националним интересом и српским територијама.
Nepoverenje izmedju drzave i narode, intelektualaca i naroda, nauke i naroda.Kako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
Mislim da kao i vecina nasih filmova predstavlja sendvicarsku brojnu nepismenu masu u Srbiji. Prostakluk.Kako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
drazi mi je onaj: ohohooo, vid cune, prava pionirska!Kako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
Mozda ovakoKako tumacite ovaj citat iz Lepa sela lepo gore i sta mislite o njemu?
taj neka nikakvu dubinudrazi mi je onaj: ohohooo, vid cune, prava pionirska!
ili ovaj npr.ako dolazi iz dobre porodice i on ce biti takav.Mozda ovakoametan uvjek ostaje pametan.
bastaj neka nikakvu dubinu
Nema veze s temom.taj neka nikakvu dubinu