- Poruka
- 3.304
znači nisi čitao, šta lupetaš onda![]()
ma bre rekao sam ti covece sve,nekaci mi se sa antisrpskim komentarima ovde,sta hoces da dokazes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači nisi čitao, šta lupetaš onda![]()
u tekstu si napsiao Sloba je sahranjen bez krsta kao i to je cudno?,
pa kako treba da se sahrani bivsi visoki funkcioner komunisticke partije?![]()
ma bre rekao sam ti covece sve,nekaci mi se sa antisrpskim komentarima ovde,sta hoces da dokazes?
Da, samo sto je svestenik koji obilazi te zatvorenike vise puta izjavio kako je Milosevic postao vernik.....
Kao i nekoliko prica, koliko se secam, o tome kako je slobo castio ostale na spratu, povodom velikih pravoslavnih praznika.
pa već sam dokazao:
- da si lažov i da nisi čitao rezoluciju;
- da si ispao glup![]()
Komunisticki pravoslavac, svojevrstan fenomen. Bilo je takvih dosta devedesetih.
Primecujem da nije pokopan po obredu SPC, a ni pod krstom.
pa već sam dokazao:
- da si lažov i da nisi čitao rezoluciju;
- da si ispao glup![]()
Pa ja sam spekulaciju oko toga naveo u naslovnom komentaru na ovoj temi.
ma bas si dokazao...
Preterivanje zbog jedne sasvim nebitne cinjenice(nebitna je posto je Srbija pravni naslednik svih ugovora koje je potpisala SRJ, ili SCG),.
Nisam ja ni gajio iluzije da ćeš ukapirati
Diskutuješ o rezoluciji za koju se ispostavilo da je nisi ni pročitao.
Mešaš SRFJ i SRJ, ne znaš da je i u jednoj i u drugoj državi Kosovo i Metohija bilo autonomna pokrajina.
Površan si, slabo pismen, a kao takav ispunjavaš uslove da se sa tobom šegačim po forumu![]()
u redu ti si moj idol aj sad znas sta treba da radis............
Nisam ja ni gajio iluzije da ćeš ukapirati
Diskutuješ o rezoluciji za koju se ispostavilo da je nisi ni pročitao.
Mešaš SRFJ i SRJ, ne znaš da je i u jednoj i u drugoj državi Kosovo i Metohija bilo autonomna pokrajina.
Površan si, slabo pismen, a kao takav ispunjavaš uslove da se sa tobom šegačim po forumu![]()
aaaa pa ne ide to tako lako sa mnom, tek sam počeo8)
jel te, bre, nije sramota ni malo?![]()
1. Rezolucija sb un nije ugovor.
2. Srbija nije potpisala rezoluciju, to nije ugovorni odnos već naredbodavni, od strane SB UN. SRJ je potpisala Kumanovski sporazum koji nema veze sa ovim o čemu diskutujemo.
3. Sad razmisli šta je bitno, a šta ne.
jeste,sramota me je sto uopste ulazim u ovakvu pricu sa tobom......
Kada sam rekao ugovor, mislio sam GENERALNO na sve ugovore, i sva dokumenta koja se ticu teritorije Srbije, a gde je u dokumentima pomenuta SR Jugoslavija, iliti SCG.
Tako da je i ovo sto si rekao samo posledica naseg nerazumevanja oko toga na sta se misli, ili sto bi bilo mnogo gore, opet tvog teranja maka na konac sa formom...
I treba da te bude sramota
Sledeći put da pišeš samo o stvarima u koje se razumešjer ćeš, u protivnom, opet ispasti magarac![]()
kao ti sada naprimer.........
Nije stvar u formi.
Srbija MORA da poštuje rezoluciju SB UN.
Oni koji su je doneli oni je i tumače. Onako kako njima odgovara.
Pa Kosovo su priznale i zemlje koje su stalne članice SB UN i šta se desilo?
Nikom ništa.
Tako da priča o "nasledjivanju" ovde baš i ne pije vodu.
A jel tvoj tata jači od mog tate?
Dobro je sad klinac, odoh na ručak.
Čitaj malo, obrazuj se,pa ćemo nastaviti, prvom prilikom![]()
Srbija takodje mora da postuje i SVA dokumenta, ugovore, ISTO kao i tu rezouciju...tako da tu nema nikakve razlike.
Zato sto je Srbija pravni naslednik .......
sve ostalo je forma......
Te se slobodno moze reci da je po rezoluciji 1244 Kosovo sastavni deo Srbije.