jel bi mogo covek da se isplace zeni na ramenu a da ga ne proglasi slabicem ili pi.ckicom mislim ne odma verbalno vec da ga tako smatra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da cemo mi ovde da se rasplacemo zbog tebe i tvojih tema![]()
jel bi mogo covek da se isplace zeni na ramenu a da ga ne proglasi slabicem ili pi.ckicom mislim ne odma verbalno vec da ga tako smatra
endzi a tvoje rame tetovirano
Hoce da svira orkestar iz Bavanista, donose i svoj sator.
Jesi li odabrala mladozenju?![]()
Ко је из Баваништа?Hoce da svira orkestar iz Bavanista, donose i svoj sator.
Jesi li odabrala mladozenju?![]()
Ко је из Баваништа?![]()
Naravno da bi mogao.
Mene nervira sto mm nikad ne place, ponekad pomislim padni mi na grudi, rasplaci se, otvori se... ma jok... covek stena...dok mi jednom ne pukne... i pricam ja al dzabe
A sto bi puko? Maltretiras ga ili nesto drugo je u pitanju?
Ааа, разумем...Orkestar za svadbe
A Andji cemo na kraju kupiti softver da trenutno cisti nepozeljne mladozenje, drugacije ne ide![]()
Orkestar za svadbe
A Andji cemo na kraju kupiti softver da trenutno cisti nepozeljne mladozenje, drugacije ne ide![]()
A sto bi puko? Maltretiras ga ili nesto drugo je u pitanju?
Ajd ti nama reci. Kako mozemo da ti pomognemo i stopiramo ovolike tvoje srceparajuce teme?
pa ja mislim da svi ti koji su mnogo jaki, moraju imati izduvni ventil, ili ce puci...
Zlostavljam ga ljubavlju![]()
Cile zahebava![]()
ti nikako ladna si ko stena
papuca,slabic ckapi zenski petko blala to je sve sto izlazi iz tvojih usta dok trazis grubijane i cepas se sa strane
Тако је лепото, али раме за плакање често неможе бити рођена жена.pa ja mislim da svi ti koji su mnogo jaki, moraju imati izduvni ventil, ili ce puci...
Zlostavljam ga ljubavlju![]()
a ovaj pa odmenjuje divku sa ovim pacenickim temama
sve bolje od boljeg