Да се бавите политиком које радно место би желели за себе?

Које?

• Опозиција

glasova: 2 20,0%
  • Позиција

glasova: 1 10,0%
  • Члан странке

glasova: 0 0,0%
  • Чланица странке

• Председник странке

• Председница странке

• Пишем да ми прође време

glasova: 2 20,0%
  • Непознато јавности добро плаћено

glasova: 4 40,0%
  • Небитно познато добро плаћено

• Премијерско место

• Ukupno glasova
    10

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.389
Толико времена проводите на овом делу форума,управо пишете неку ватрену расправу те је занимљиво да сте у политици ком радном месту би стремили?
У којој држави,да ли сте више за позицију или опозицију,да ли би вам чланство у странци било доста или би ишли до неких виших нивоа?
Толико времена проводите на овом пдф~у да је занимљиво прочитати које то амбиције желите да остварите или сте желели,шта вас толико привлачи?

Толико времена проводите на овом делу форума,управо пишете неку ватрену расправу те је занимљиво да сте у политици ком радном месту би стремили?
У којој држави,да ли сте више за позицију или опозицију,да ли би вам чланство у странци било доста или би ишли до неких виших нивоа?
Толико времена проводите на овом пдф~у да је занимљиво прочитати које то амбиције желите да остварите или сте желели,шта вас толико привлачи?

Ja sam opoziciono opredeljena i kada bi moja stranka pobedila na izborima u nekoj koaliciji. tražila bih mesto šefa kabineta ministra ukoliko bi moj predsednik stranke bio ministar.

Što se tiče funkcije u stranci, "pucam" na mesto sekretarice ( lične ) predsednika stranke. :rumenko:

Ako ovaj forum prati neko iz moje stranke..znam da će razumeti zašto sve ovo pišem.

Nijedno.

Odvratna je to rabota. Ne bih želeo to sebi.

Back