Da sam musko jedan dan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

IvanaZ

Obećava
Poruka
95
e ovo mi je tema za sastav-400 reci
help!
moze i jedna nedelja, jedan mesec, ma kolko vam je potrebno.
ja bih jos u toku prepodneva promenila pol al tu ideju ne mogu da razvucem na 400 reci.
ali ako mi svako od vas napise po nesto mozda i predam sastav na vreme
hvala

pa možeš i da pišeš kao da ti se sviđaju dečaci, mislim ta tema ti je sigurno poznata,
i kako voliš lepe skupe stvari, da se picneš...da bi voleo da tebe više vole dečaci
jao odlepila sam.
idem idem....:roll:

A ne, ne - moja ideja bi bila da taj jedan dan okolo šizim zamnom, da pravim prave pravcate scene kako je majcheki super skroz (ali samo tamo gde treba i onako kako znam da treba) - da mi pravim reklamu :lol:

Verovatno bih došla do svog direktora, predstavila se kao neko mnogo bitan i tražila bih mu da me ,,proda'' jer sam ja ono... jedinstvena i neponovljiva, pa bih mu pričala o svojim kvalitetima al' bi se potrudila da me ipak ne pusti odavle - pa bi mi barem plata porasla kad se opet vratim kao žensko...

A otišla bih i kod njegove keve na posao da ponudim neke pare da se potrudi da me njen sin ostavi... Čisto da vidim za kolko bi me dala...

majcheki:
A ne, ne - moja ideja bi bila da taj jedan dan okolo šizim zamnom, da pravim prave pravcate scene kako je majcheki super skroz (ali samo tamo gde treba i onako kako znam da treba) - da mi pravim reklamu :lol:

Verovatno bih došla do svog direktora, predstavila se kao neko mnogo bitan i tražila bih mu da me ,,proda'' jer sam ja ono... jedinstvena i neponovljiva, pa bih mu pričala o svojim kvalitetima al' bi se potrudila da me ipak ne pusti odavle - pa bi mi barem plata porasla kad se opet vratim kao žensko...

A otišla bih i kod njegove keve na posao da ponudim neke pare da se potrudi da me njen sin ostavi... Čisto da vidim za kolko bi me dala...

imas super mastu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back