Inspirasan pesmom Džeja Ramadanovskog ,,Da sam kralj" palo mi na pamet jedno pitanje, šta bi svakog dana tražili od slugu da ste kralj/kraljica neke zemlje? Može bilo šta, samo nema pravo da neka sluškinja ili sluga spava sa vama. Drugo sve može.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja ni mislio džabe da ti rade. Kažem sluga jer svaki kralj ima poslugu.Ne bih držao poslugu
Samo da mi spreme kuću i hranu
Davao bih im velike plate
Pa stvarno, koje zadovoljstvo je u tome da me neko nosi hahaha… a ja pijem kafu i ako slucajno prospem kafu izlemam ga i odbijem dnevnicu… jer sam kraljica i moze mi se hahahaNe bih držao poslugu
Samo da mi spreme kuću i hranu
Davao bih im velike plate
NaravnoPa stvarno, koje zadovoljstvo je u tome da me neko nosi hahaha… a ja pijem kafu i ako slucajno prospem kafu izlemam ga i odbijem dnevnicu… jer sam kraljica i moze mi se hahaha
Pa vrućina ,tebe mrzi da idem do mora, oni te odnesi do mora, ti se okupaš i vratiš u nosiljku. Dok te nose piješ neki voćni sok. Plus ti nije vrućina.Pa stvarno, koje zadovoljstvo je u tome da me neko nosi hahaha… a ja pijem kafu i ako slucajno prospem kafu izlemam ga i odbijem dnevnicu… jer sam kraljica i moze mi se hahaha
Mogu usput i da plivaju malo za tebe, mokra je voda.Pa vrućina ,tebe mrzi da idem do mora, oni te odnesi do mora, ti se okupaš i vratiš u nosiljku. Dok te nose piješ neki voćni sok. Plus ti nije vrućina.
Imaš li ti maštu uopšte, prepusti se i maštaj. Ne valja sve u životu bukvalno shvatati.Aaaa ti si onaj sto sedi dok se tusira haha Jasno mi je.
Pa ne toliko da maltretiram ljude jbt.Imaš li ti maštu uopšte, prepusti se i maštaj.
Imena na sunce kolegaOdma bi napravio harem sastavljen od forumašica
Prvo ću da izvršim određenu selekciju,tako da dame već mogu početi da šalju svoje golišave slike u moj inbox(samo bez gužve moliću,da ne opteretimo servere)Imena na sunce kolega![]()
Gdje se prijavljuje na konkurs?Prvo ću da izvršim određenu selekciju,tako da dame već mogu početi da šalju svoje golišave slike u moj inbox(samo bez gužve moliću,da ne opteretimo servere)
Kod iskape u imboxuGdje se prijavljuje na konkurs?
#pitamzadrugaricu![]()
Uskači u inmbox kod čika IskapeGdje se prijavljuje na konkurs?
#pitamzadrugaricu![]()
neka, ondak ne treba. Dzaba sam kralj.Inspirasan pesmom Džeja Ramadanovskog ,,Da sam kralj" palo mi na pamet jedno pitanje, šta bi svakog dana tražili od slugu da ste kralj/kraljica neke zemlje? Može bilo šta, samo nema pravo da neka sluškinja ili sluga spava sa vama. Drugo sve može.
Ovo je postavljeno kao šala.neka, ondak ne treba. Dzaba sam kralj.
Hladnu lubenicu, lepo isečenu, bez košpi...Inspirasan pesmom Džeja Ramadanovskog ,,Da sam kralj" palo mi na pamet jedno pitanje, šta bi svakog dana tražili od slugu da ste kralj/kraljica neke zemlje? Može bilo šta, samo nema pravo da neka sluškinja ili sluga spava sa vama. Drugo sve može.
Hladnu lubenicu, lepo isečenu, bez košpi...
I da cupka po vrelom pesku dok ne privatiš lubenaju.Hladnu lubenicu, lepo isečenu, bez košpi...