Da sam ja Novak Djokovic.....

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Potrudio bih se da i sledecu godinu ostanem na VRHU....

I tada bih, za Novu 2018. godinu, sazvao veliku konferenciju za stampu i - OSTAVIO REKET !

Ne bih ga potpuno ostavio, sluzio bih se njime za rad na unapredjenju tenisa, na dobrotvornim mecevima, egzibicijama, mecevima sa prijateljima i td...

ALI SE VISE NE BIH TAKMICIO NA TURNIRIMA.:nono3:

Povukao bih se kao NEPOBEDJENI SAMPION sto verujem da je VRHUNAC koji se u sportu moze dostici...

Nema mi nista tuznije nego kada gledam recimo Nadala kako ga biju neki koji mu nekada nisu bili ni do kolena ili nasu Anu kako se na njoj izivljavaju malo poznati igracice...

Veliki sampioni trebaju da OSETE kada je vreme za povlacenje u slavu i nezaborav.

Povukao bih se kao NEPOBEDJENI SAMPION sto verujem da je VRHUNAC koji se u sportu moze dostici...

Nema mi nista tuznije nego kada gledam recimo Nadala kako ga biju neki koji mu nekada nisu bili ni do kolena ili nasu Anu kako se na njoj izivljavaju malo poznati igracice...

Veliki sampioni trebaju da OSETE kada je vreme za povlacenje u slavu i nezaborav.
Kukavicko razmisljanje

To je Sampras uradio,meni nekako jadno :confused:

Donekle se slažem. Bilo bi dobro da je osvojio zlato na Olimpijskim igrama i posle toga se povukao. A i ovo je dobar predlog. U poslednje vreme kao da je počeo lagano da propada, a kao veliki sportista to ne bi trebalo sebi da dozvoli. Svako treba da se povuče kad je na vrhuncu

Ha,ha,kakva razmišljanja?!Što da se povlači?
Ovo je sport i nije realno da uvek pobeđuje,
niti da bude prvi još deset godina.Pristižu
novi,željni slave i para.Nole, Federer,
Nadal,su to sve osetili.

Voleli ih ili mrzeli još dugo ćete ih gledati.
Na kom će mestu biti?Sigurno u prvih deset.
A Marej nije psihološki jak
da bi mogao da nosi teret prvog,posebno što će
euforična Evropa onanišući očekivati da svaki
turnir on dobije.Hoće,dobiće ga, al' kad bude počeo
da se penje niz drvo.Živi bili pa videli,samo da se
popne na prvo mesto,pišaće u gaće kao Vavrinka
pred zadnji meč sa Noletom
. :D ;)

Poslednja izmena:
Marej će se uspuzati na vrh.
Ali, ako u tome i uspe, neće se dugo zadržati !
Očigledna je njegova prevelika žudnja....
A, to je vatra, koja ga može sagoreti i pre ostvarenja tog cilja !
Njegova velika slabost je psihička nestabilnost.
Naglo pada kada ga zakači kriza u meču....

Nisam ni ja daleko od toga !
Jednom se živi.
Šta imam od toga da trošim na zadovoljstva posle 50-te ?
Ima džebane, ali pušku u'vatila korozija....

Treba u zivotu biti JAKO MUDAR pa napraviti ravnotezu izmedju ZIVOTA i RADA....

Izmedju onoga sto MORAS da radis i onoga sto VOLIS da radis...

Mnogi to ne znaju, pa ne rade da bi ziveli, vec zive da bi radili....:rtfm:

Veoma je ruzno kada jedan veliki sampion lomi reket (koji mu je u zivotu doneo slavu i bogatstvo)...

Veoma je ruzno kada psuje publiku od cijeg novca prima premije....

Veoma je ruzno kada uobrazi da je svemoguc i nepobediv, jer ko god previse uzleti - padne nisko. (zakon gravitacije)..

Nole bi o tome trebao nekada da razmislja....

Veoma je ruzno kada jedan veliki sampion lomi reket (koji mu je u zivotu doneo slavu i bogatstvo)... Nije prvi i nije jedini

Veoma je ruzno kada psuje publiku od cijeg novca prima premije.... Možda psuje samog sebe, ali naravno, na terenu, kud god se okreneš, okrenut si u pravcu tribine.

Veoma je ruzno kada uobrazi da je svemoguc i nepobediv, jer ko god previse uzleti - padne nisko. (zakon gravitacije).. A kad je to uradio? Koliko znam, on nije davao izjave u stilu "šamarao lopticu, pa me pobedio"

Nole bi o tome trebao nekada da razmislja....

Da sam ja Novak Đoković, radio bih onako kako ja hoću bez obzira na komentare zajedljivih ljudi...

Da sam ja Novak Đoković, radio bih onako kako ja hoću bez obzira na komentare zajedljivih ljudi...

Slava tesko dodje, ali lako ode...

Tesko je ziveti, ali se mozes ubiti samo jednim malim metkom.

Kada bi se Nole u ovom casu pokakio na svoju slavu koju je stekao nekim idiotskim postupcima i izjavama, svi bi se popljuvali na njega...cak i ja koji sam mu najverniji navijac...

Back