Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Ja bih više volela da novac ne postoji![]()
Ovo sam i ja milion puta poželela. Novac je uzročnik mnogih nesreća.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih više volela da novac ne postoji![]()
Naravno da jeste, ja sam je zato i postavila.Ovo je tema ``Da sam bogata...``
Tema je za mastanje.
Tako sam je ja barem shvatila.
Ovo je tema ``Da sam bogata...``
Tema je za mastanje.
Tako sam je ja barem shvatila.
Naravno da jeste, ja sam je zato i postavila.
Ali ljudi u nedostatku mašte, vole da filozofiraju.
Toliko su ogrezli u nemaštini i nesreći koja nas pritiska sa svih strana da više ne smeju ni da se usude da maštaju. I snovi su nam uništeni.![]()
Pa sad, nije da nema, ima bolesnih i nezadovljnih i među siromašnima i među bogatima. To nema veze sa bogatstvom.
I molim vas da na ovoj temi ne prosipate životnu filozofiju jer je jasno da pričamo o materijalnom bogatstvu. Ko ne bi voleo da ima para nema šta da traži na temi. Taj nek otvori temu o foliranju.
Činjenica je da se bez para može, mi u Srbiji smo genijalci za preživljavanje, ali da imate para k'o blata, sigurna sam da ga ne bi odgurnuli i rekli: "Meni to ne treba".
I normalno je da ne maštamo svaki dan o nekim ogromnim parama, nije nam to prioritet, ali nekad dati sebi oduška i pustiti mašti na volju je i zdravo i zabavno.
E da, interesantno mi je kako mnogi ljudi pričaju da bi pomagali siromašnima, deci i ostalima kojima treba pomoć, a generalno bogati ljudi nisu baš skloni deljenju para okolo.
Da li je u pitanju ljudska priroda koja se iznenada promeni i izgubi empatiju sa povećanom količinom para ili su samo pogrešni ljudi bogati?![]()
Ja bih zavrtela globus pa na kojem mestu mi se zaustavi prst tamo bih otišla.
U bre,sta mislis da ti prst padne na Libiju ili Aljasku?
Ili da si baksuz,pa da padne na Srbiju.
Bolje napisi na papiricima zeljena mesta,pa sta izvuces iz sesira,manje rizikujes!![]()