sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Srbija ni struju ne bi imala ni dan danas, a vi po njemu pljujete. Zaboravljate kad ste ziveli u kucama od blata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija bi bez Tita bila u najgorem slučaju kao Grčka danas.Srbija ni struju ne bi imala ni dan danas, a vi po njemu pljujete. Zaboravljate kad ste ziveli u kucama od blata.
Ne KENJAJ! Ex-varšavske države su imale Staljina, a ne to bravarsko zločinačko kopile! Gde su one danas, a gde smo mi?Srbija ni struju ne bi imala ni dan danas, a vi po njemu pljujete. Zaboravljate kad ste ziveli u kucama od blata.
I bili bi drastično kažnjeni i danas bi nam bilo loše kao Nemačkoj i JAPANU!Da nije bilo Tita Srbija i Hrvatska bi bile optuzene kao saradnici Nemacke .
Ma ne bi nas uopšte bilo! Bez bravara ne bi znali ni praviti decu!Da nije bilo tita nama ne bi izrasla kita
Prenosim stavove istoricara , a to sto si naveo verovatno bi bilo tako samo bez Vojvodine.I bili bi drastično kažnjeni i danas bi nam bilo loše kao Nemačkoj i JAPANU!
Srbija ni struju ne bi imala ni dan danas, a vi po njemu pljujete. Zaboravljate kad ste ziveli u kucama od blata.
?? Po kojoj logici bi Vojvodina ostala Hortijevoj Mađarskoj? Srbija je ipak bila 'blaži', marionetski oblik 'saradnika' Hitlera!Prenosim stavove istoricara , a to sto si naveo verovatno bi bilo tako samo bez Vojvodine.
Po logici istoricara i analiticara , znaci nemoj da meni prisivas ove stavove.?? Po kojoj logici bi Vojvodina ostala Hortijevoj Mađarskoj? Srbija je ipak bila 'blaži', marionetski oblik 'saradnika' Hitlera!
Ma i Tesla je bio komunista, poslali su ga da uništi Edisona!Komunisti jos misle da je Tito izmislio struju.
Tito je samo sprovodio struju po Dedinju za prisluskivanje.
Reci im da nemaju pojma! Da nije bilo Bravara, tj. Staljina, bila bi obnovljena Monarhija, te Vojvodina u Monarhiji!Po logici istoricara i analiticara , znaci nemoj da meni prisivas ove stavove.
Ali ne bi bilo Srbije . A mi je sad imamo.Reci im da nemaju pojma! Da nije bilo Bravara, tj. Staljina, bila bi obnovljena Monarhija, te Vojvodina u Monarhiji!
Ma boljševičko bravarska propaganda! Tako nam hoće dokazati kako nam je dobro (bilo) što smo imali to bravarsko zločinačko kopile!Неопевана будалаштина за коју претпостављам да је хуморно- провокативна шаљива тема аутора .
I bez bravara je postoja mogućnmost da se obnovi samo Kraljevina Srbija, a Hrvate ostaviti kao britansku interesnu zonu! Navodno su i bili preliminarni pregovori o 50-50 za Balkan?Ali ne bi bilo Srbije . A mi je sad imamo.
Srbija ni struju ne bi imala ni dan danas, a vi po njemu pljujete.
Прва хидроелектрана у Србијиса Теслиним системом трофазних струја је била пуштена 2. августа 1900. године, електроцентрала „Под градом“ у Ужицу на Ђетињи. Заустављена 1970, па поново покренута 2000. и ради и данас.
Zaboravljate kad ste ziveli u kucama od blata.
Okupacija od strane titokomunista je po svojim posledicama štetnija od pada pod tursku vlast.Стојадиновић је био први премијер са модерном економском визијом, решен да унутрашњу и спољњу политику стави у службу економије. Спроводио је политику јавних радова, градио је пруге у брдским пределима, нове путеве, поправљао и проширивао луке, изграђивао обалоутврде и канале и за те радове запослио око 150.000 људи, док је ситним и средњим сељацима укинуо добар део дугова и тако повећао њихову куповну моћ. Посебно се занимао за напредак индустрије. Захваљујући, између осталог, и његовом настојању, отворена је рафинерија бакра у Бору, рафинерија олова у Трепчи и алумијума крај Шибеника. За његове владе подигнуто је укупно 111 нових фабрика и основано сто нових индустријских предузећа, у 92% случајева са домаћим капиталом. Изграђене су нове електричне централе и нови далеководи. Основу тешке индустрије чинили су државни рудници железа у Љубији и Варешу, топионица и ливница у Варешу и железара у Зеници, све и обједињено у оквиру предузећа „Југострој“. Тада се почело са стварањем авиоиндустрије у Земуну и аутоиндустрије у Раковици, отворена је фабрика сумпорне киселине „Зорка“ у Шапцу, а произведена је и прва домаћа локомотива„Сава“. Његова влада је такође иницирала и доношење шестогодишњег привредног плана (1938—1944), првог таквог у историји Србије и Југославије. Ипак, и поред стварног привредног напретка, Србија је у четрдесете године ушла као још увек слабо индустријализована земља.
Dakle da nas nije zadesila crvena kuga Srbija bi nastavila sa razvojem i danas bila i bolja od Grčke,Italije..A gde bi nam bio kraj tek da nismo stvarali nikakve oblike truloslavije..eeee...
Odlicno, Mi cekamo Nemanjice , a ti nama ovde kao krunski dokaz pokazi mapu ( kartu) nase i moje Srbije 1940 te godineI bez bravara je postoja mogućnmost da se obnovi samo Kraljevina Srbija, a Hrvate ostaviti kao britansku interesnu zonu! Navodno su i bili preliminarni pregovori o 50-50 za Balkan?