Да можеш да промениш пол на један дан?!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Да се пробудиш са или без другара у гаћама, зависи јеси ли мушко или женско, шта би радио као припадник супротног пола??

Је л неко некад размишљао о томе?

Ја, кад сам био клинац, у четвртом основне, нпр, контао сам да ако се пробудим као жена, да бих био к*рва 100%

Е сад, и мушкарци и жене у данашњем свету имају милион својих друштвених битака и свега. Да л уопште можете да се замислите да функционишете са својим личним ставовима, понашањем и размишљањима као супротни пол?

*ова тема нема везе са ЛЏБТ"

vala kaku jezicinu imam a kakih mandrila medju muskima ima, znam zasigurno da bi mi il labrnja bila krvava oli nesto nize :rotf:
Занимљиво нема шта

Значи ти си женско и пребацујеш се међу мушке

Ако се кијим случајем чудо оствари, чувај лабрњу!!!

Jedina stvar koja mi pada na pamet je da ga oslobodim da diše.
No onda bi me brzo uhvatili na ulici. :prstic: :lol:
Nekako mi je žao što je celi dan tamo sklupčan i stegnut.
Хахаххахахахаха. А је л би искористила своје женско знање да шармираш неку женску?

Ваљда би знала шта жене воле у принципу на основу личног искуства... Па то да примениш

Да се пробудиш са или без другара у гаћама, зависи јеси ли мушко или женско, шта би радио као припадник супротног пола??

Је л неко некад размишљао о томе?
Jesam, par puta mi je to palo na pamet.

Prvo bih pokusao da dozivim orgazam i da osetim kako je to biti zena u krevetu, ili sto rece @Meliot "Odmah bi se kresnula da probam kako je to". :hahaha:
Najvise bi me plasila nezeljena trudnoca. Tokom svakog seksa bih brinuo o pucanju kondoma, pa bi verovatno koristili dva kondoma odjednom.
Ne znam da li i kod zena opadne zelja za seksom nakon sto dozive orgazam, ali ako nije tako, ja se ne bih skidao od "one" stvari.
Znaci jedan muskarac mi ne bi bio dovoljan, sto znaci da bih imao vise partnera u rotaciji.
Vidim da nije lako biti zena.

Jesam, par puta mi je to palo na pamet.

Prvo bih pokusao da dozivim orgazam i da osetim kako je to biti zena u krevetu, ili sto rece @Meliot "Odmah bi se kresnula da probam kako je to". :hahaha:
Najvise bi me plasila nezeljena trudnoca. Tokom svakog seksa bih brinuo o pucanju kondoma, pa bi verovatno koristili dva kondoma odjednom.
Ne znam da li i kod zena opadne zelja za seksom nakon sto dozive orgazam, ali ako nije tako, ja se ne bih skidao od "one" stvari.
Znaci jedan muskarac mi ne bi bio dovoljan, sto znaci da bih imao vise partnera u rotaciji.
Vidim da nije lako biti zena.
Хахахахахахаха делимо мишљење и овде

Ал ко зна, оћу да чујем још жена шта би радиле да су мушкарци!!

Ko zna koliko puta mi je palo na pamet, eh što nisam muško, da zgrabim daljinac, zalegnem i pijuckam pivo dok gospođa supruga sprema ručak il sređuje kuću :mrgreen:
Е ал ми мушки све мислимо како бисмо радили нешто везано за секс...

А жене... Даљинци, ово оно

A što se tiče hopa cupa, prevrnula bih sve žensko što mrda, garant ;) pa bih se posle hvalio po forumu :mrgreen:
Је л би била(о) тип @Iskapa или @georgejune

То су ти 2 примера "алфи" са форума кад треба да се хвали😎

Шалим се наравно, ништа злонамерно!!

Back