Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Eeee, Hanic, ubi me posao- evo , vec stig'o 27.8....i, do sad mu se gajba, verovatno vec napunila, garant...sto zenskama, sto roditeljima ...a, od lustera ne smem ni da pomislim sta je ostalo ...da ne bude zabune- nisam citala temu dalje...
Mislim da se pomenuta riba na taj način sveti ili ruga majci. Bolesno, u svakom slučaju (bar po mom mišljenju, al opet, ko sam pa ja da ocenjujem šta je zdravo a šta bolesno, nit' sam lekar nit' sanitarni inspektor).
E, golubce, ajde ja da ti cuvam klince, pa da ne cvilis vise za gajbu......garant nece da se sete da kukaju da ime je dosadno i da oce kuci ...secam se ja nekih slicnih situacija, pa mi zao kad ih prepoznam kod drugih...
E, da, i ja cu da se izvinem zbog ometanja teme, al , nekako mi zanimljiva za citanje, pa ne mogu da je obidjem, ajbg., ne mogu ni da cutim..."...2 x nista je nista..." ops: