Soradze Elita Moderator Poruka 21.085 16.03.2025. u 22:58 - Da li znate kako se pravi zvuk kiše na filmu? #1 Da li znate da se zvuk kiše na filmu stvara pomoću slanine? Dobro ste pročitali! Zvuk kiše nije dovoljno glasan, pa se pojačava tako što se prži slanina i taj zvuk prženja slanine se koristi kao zvuk padanja kiše na filmu...
Da li znate da se zvuk kiše na filmu stvara pomoću slanine? Dobro ste pročitali! Zvuk kiše nije dovoljno glasan, pa se pojačava tako što se prži slanina i taj zvuk prženja slanine se koristi kao zvuk padanja kiše na filmu...
MladenS. Primećen član Poruka 915 16.03.2025. u 23:15 - Da li znate kako se pravi zvuk kiše na filmu? #2 Sutra ću za doručak da pravim zvuk kiše.
gost 445101 zmajka Poruka 45.745 16.03.2025. u 23:26 - Da li znate kako se pravi zvuk kiše na filmu? #3 sad će da mi se jede pržena slanina svaki put kada bude padala kiša
Soradze Elita Moderator Poruka 21.085 16.03.2025. u 23:38 - Da li znate kako se pravi zvuk kiše na filmu? #4 vatra u mraku: sad će da mi se jede pržena slanina svaki put kada bude padala kiša Kliknite za proširenje... I ja...napravili smo uslovni refleks, hahahah
vatra u mraku: sad će da mi se jede pržena slanina svaki put kada bude padala kiša Kliknite za proširenje... I ja...napravili smo uslovni refleks, hahahah
topmodelsica Elita Poruka 20.355 20.03.2025. u 21:25 - Da li znate kako se pravi zvuk kiše na filmu? #5 A ja kad hoću da čujem da li pada kiša odem u kupatilo zato što je dogradjeno pa je tu limeni krov i baš se jako čuje kako tapka kiša po krovu.
A ja kad hoću da čujem da li pada kiša odem u kupatilo zato što je dogradjeno pa je tu limeni krov i baš se jako čuje kako tapka kiša po krovu.