Da li znate ili da li ste znali?

Da godišnje prespavamo čak 4 meseca u proseku, ako ne i više...
Najbolji deo mog života!
Ponekad mi je prosto neopisivo žao što sam se probudila, pa pokušavam da zaspim opet, ali da utonem u isti san. Ne polazi mi za rukom često.
Čak i ako je san dovoljno sličan, nastavak mi je nešto kao spust niz Taru. Budim se adrenalinskim šokom.

Ne postoji direktna korelacija između opšte inteligencije (IQ) i učestalosti treptanja; međutim, brzina i varijabilnost treptanja povezane su sa kognitivnim procesima poput pažnje i kognitivnog opterećenja, gde veća pažnja i kognitivni zahtevi mogu dovesti do smanjenog treptanja.

Inače, čitav život sam mislila da ljudi koji trepću ubrzanije poseduju niži IQ. Nigde pročitala, niko mi nije rekao.

to je već zajebano
Rooster Teeth Laughing GIF by Achievement Hunter

kakav ti je osećaj kad sanjaš ljude kojih više nema...rođaci itd. ?
Dobar, ali to je retko i na kratko. Nema mesta za razgovor, iako imam mnogo toga da ih pitam. Oni su uvek samo u prolazu i nestaju pre nego što bih ostvarila nešto što oduvek želim-sa njima. Tipa, sa majkom-popravljam staru kuću i ona je tu naokolo, ali kad god sam sve napravila kao što bih želela za nas, okrećem se, a nje nigde više nema. Onda se probudim i... zahvalna sam da sam te kojih više nema ugostila makar u snu.

Češće sanjam ljude koje nikad nisam upoznala, i mesta na kojima nikad nisam bila. Ponavljaju se, tako da... stekla sam utisak da sam tu svoj među svojima.

Dobar, ali to je retko i na kratko. Nema mesta za razgovor, iako imam mnogo toga da ih pitam. Oni su uvek samo u prolazu i nestaju pre nego što bih ostvarila nešto što oduvek želim-sa njima. Tipa, sa majkom-popravljam staru kuću i ona je tu naokolo, ali kad god sam sve napravila kao što bih želela za nas, okrećem se, a nje nigde više nema. Onda se probudim i... zahvalna sam da sam te kojih više nema ugostila makar u snu.

Češće sanjam ljude koje nikad nisam upoznala, i mesta na kojima nikad nisam bila. Ponavljaju se, tako da... stekla sam utisak da sam tu svoj među svojima.

sa njima se dobro ispričam i toliko mi upečatljivo deluje kao da je bilo neko astralno putovanje a ne samo san

čudne su te dimenzije tokom sna, šta um može da kreira ili pak je nešto više...ne znam

Back