Skafander
Domaćin
- Poruka
- 3.936
Da godišnje prespavamo čak 4 meseca u proseku, ako ne i više...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji deo mog života!Da godišnje prespavamo čak 4 meseca u proseku, ako ne i više...
Ja jok.a pazi ovo, čovek u toku dana trepne 15.000 puta...petnes iljada
![]()
nemam pojma, sutra ću baš da brojimJa jok.
Ja brojala.nemam pojma, sutra ću baš da brojim
dokle si stigla ?Ja brojala.
Brojala sam više pta, najviše što trepnem je 12876, rekord. Javiš svoj kad izbrojiš?dokle si stigla ?
Je l' to za jedno oko ili za oba? HeheBrojala sam više pta, najviše što trepnem je 12876, rekord. Javiš svoj kad izbrojiš?
Ne postoji direktna korelacija između opšte inteligencije (IQ) i učestalosti treptanja; međutim, brzina i varijabilnost treptanja povezane su sa kognitivnim procesima poput pažnje i kognitivnog opterećenja, gde veća pažnja i kognitivni zahtevi mogu dovesti do smanjenog treptanja.Ja jok.
tako bi trebalo ali bojim se da kod mene nije.... a ima logike.Da godišnje prespavamo čak 4 meseca u proseku, ako ne i više...
naravno, javljam...a od koliko sati si počela brojanje?Brojala sam više pta, najviše što trepnem je 12876, rekord. Javiš svoj kad izbrojiš?
Jedno, naravnoJe l' to za jedno oko ili za oba? Hehe
Činjenica.tako bi trebalo ali bojim se da kod mene nije.... a ima logike.
Da li znaš koliko dana je milion sekundi, a koliko dana milijardu sekundi? Ako ne znaš, proveri pa nam javi. Hehea pazi ovo, čovek u toku dana trepne 15.000 puta...petnes iljada
![]()
to je već zajebano
Najbolji deo mog života!
Ponekad mi je prosto neopisivo žao što sam se probudila, pa pokušavam da zaspim opet, ali da utonem u isti san. Ne polazi mi za rukom često.
Čak i ako je san dovoljno sličan, nastavak mi je nešto kao spust niz Taru. Budim se adrenalinskim šokom.
Oh, da! Radujem se svojim snovima uvek i unapred.intenzivno sanjaš ?
Oh, da! Radujem se svojim snovima uvek i unapred.
Dobar, ali to je retko i na kratko. Nema mesta za razgovor, iako imam mnogo toga da ih pitam. Oni su uvek samo u prolazu i nestaju pre nego što bih ostvarila nešto što oduvek želim-sa njima. Tipa, sa majkom-popravljam staru kuću i ona je tu naokolo, ali kad god sam sve napravila kao što bih želela za nas, okrećem se, a nje nigde više nema. Onda se probudim i... zahvalna sam da sam te kojih više nema ugostila makar u snu.kakav ti je osećaj kad sanjaš ljude kojih više nema...rođaci itd. ?
Dobar, ali to je retko i na kratko. Nema mesta za razgovor, iako imam mnogo toga da ih pitam. Oni su uvek samo u prolazu i nestaju pre nego što bih ostvarila nešto što oduvek želim-sa njima. Tipa, sa majkom-popravljam staru kuću i ona je tu naokolo, ali kad god sam sve napravila kao što bih želela za nas, okrećem se, a nje nigde više nema. Onda se probudim i... zahvalna sam da sam te kojih više nema ugostila makar u snu.
Češće sanjam ljude koje nikad nisam upoznala, i mesta na kojima nikad nisam bila. Ponavljaju se, tako da... stekla sam utisak da sam tu svoj među svojima.