Da li znaš?!

Da li znaš onaj osećaj?

Čekaj. Gde žuriš? Saslušaj me, biće teško ali pokušaj. Biću kratka, ne brini.

Da li znaš onaj osećaj kad ti je neko po ceo dan u mislima, kada te ne zanima ništa drugo sem te osobe, kada ti srce ubrzano kuca,kad zazvoni telefon a tebi je u mislima jedno “Samo da je ona” I onda se razočaraš kad vidiš neko drugo ime.

Da li znaš onaj osećaj kada te ne zanima šta drugi misle o tvom životu I da li je ispravno to što radiš, samo ti je važno da to radiš zbog jedne osobe- “Nje” a ona to nažalost ne shvata, ali ti i dalje pokušavaš. Radiš neke stvari za koje nisi verovao da ceš u životu uraditi, gaziš preko svega a na kraju si opet na istom.

Da li znaš onaj osećaj kad ti se sve sruši, svaka nada, kada svaki osmeh zaključaš duboko u sebi, kada ti je sreća nepoznat pojam, a sve to zato što si čuo da “Ona” ima drugog.

Možda ti ova osećanja nisu poznata, možda nikad neće ni biti, ali pokušaj da shvatiš kako je meni, kako se ja osećam. Hajde bar na trenutak prestani da misliš na sebe, I pogledaj me, pogledaj kako propadam zbog tebe. A znam da ti značim, samo je tvoja duša previše komplikovana da shvati to.

Da li bilo šta od ovoga ima smisla? Da li? Mislim da nema, jer si se okrenuo I otišao. Nisi me saslušao ni ovaj put, sve ostaje zaključano ovde- u mom srcu. Znam da ćeš se jednom okrenuti ka meni I reći mi –Slušam te...ali ja tad neću imati šta da ti kažem, jer sam već sve reči istrošila.

Hvala ti na tome.

Back