Da li žena koja je žrtva silovanja treba da zadrži dete u slučaju trudnoće?

4) EROTOMANI SILOVATELJI - Neki silovatelji su u manjoj ili vecoj meri i bolesnici koji boluju od erotomanije - i to koriste kao "opravdanje za silovanje " ("ona je to htela, sta sad porice kurwa, ona je zaljubljena u mene i htela je sex od mene ali drzi pazar i necka se"). Evo bas jednog takvog imamo i na forumu krstarice, na svakih nedelju-2 nedelje dana pravi novi nalog, otvarao incest temu, zaskocio bi sestru, pretio zetu da ce mu ubiti decu i jos 500 bolestina.
Ovakvi slucajevi u Holivudu se po filmovima prikazuju kako su to ljudi, prebolesni fanovi, koji su umislili da se VIP poznate licnosti loze na njih pa da su zaljubljeni u njih smrtno, da im salju "tajne signale", poglede, osmehe, koje samo oni vide i niko drugi, pa ni zrtva, te pocinju da formiraju sa njima pseudo-odnose i pocinju da ih proganjaju, prate, i na kraju ako bude prilike moze se zavrsiti silovanjem.

No na nekom nizem nivou, ovo se sve moze preneti i na "obicne ljude", tj erotomanska osoba pocne da umislja da joj se druga strana nabacuje, da je smrtno zaljubljena u njih da zeli sex. odnos i onda ih napadnu, siluju, a posle se brane time da je "osoba to i trzila, da je zelela sex a sada porice to, pa navode ono cuveno "posle j... nema kanjanja itd". Uopste nemaju uvid da su bolesni i da su erotomani i da ta osoba ZAISTA NIJE ZELELA DA IMA SEX sa njima, pa cak i da im je to bila "flert kombinacija", komsinica, dobra drugarica itd itd.

Dakle prosto i jednostavno, ako zena kaze NE, RACUNAJ TO KAO NE, a ne filozofiraj da kod zena da znaci = da, a ne znaci = opet DA. Cak ako su i neke zene bolesne i caknute u glavu, zayebite to sve, a ne njih da silujete ili cak i sebe dobrog coveka upletete u neko "ludo kolo" iz koga bi baba dala sada 2 dinara da izadje samo......Ako kaze ne, NE, znaci ko je j... cak i da je stvarno htela. Jurite normalne zdrave, pametne zene, sigurne u sebe koje znaju sta zele a ne neke lujke analogne ovim silovateljima.

Eto toliko od mene @umri muski, a sada ti meni kazi koje ti to vrste silovatelja jos poznajes, kada sam ja ogranicen, prosvetli nas, mozda cak nesto kazes i iz svog licnog primera ako imas, pa se stvori jos neka nova podvrsta... :mrgreen:

Odavno je dokazano da jedan covek NE MOZE silovati jednu zenu, ako ona sama to ne dozvoli.

To se odavno ZNA.

Zenu moze silovati samo vise ljudi ili pod fizickim zlostavljanjem ili pod PRETNJOM.

Ko je to dokazao?
Kako mozes napisati ovako nesto?!?

Zena uopste ne mora da se brani, niti da koristi svoju snagu, dovoljno je da jednom kaze: "Ne".

Back