Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Шта вас више узбуђује, када ви доминирате у сексу или када вас жена одваљује (нема гаџети). 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čija žena koga "odvaljuje"?Шта вас више узбуђује, када ви доминирате у сексу или када вас жена одваљује (нема гаџети).![]()
То ти одлучи.Čija žena koga "odvaljuje"?
Dominacija uvek i svuda .Шта вас више узбуђује, када ви доминирате у сексу или када вас жена одваљује (нема гаџети).![]()
Немам ништа против. Само не причам о тој доминацији, за сада.A sto pa da nema gadzetista imas protiv njih
Ja sam submisivna u sexu
ćao. možemo da pričamo o čemu god hoćeš. za početak, ja sam mladenJa sam submisivna u sexu
Đomla od miloštećao. možemo da pričamo o čemu god hoćeš. za početak, ja sam mladen![]()
Mladene, nešto ti slabo ide ta dominacija; ''možemo'', ''pričamo'', ''hoćeš'' pih.
Braca mužjak, alfa mužjak
Требало би да је тако. Да пуцају ногаре сточића.Zene koje vole da ih muskarac izdominira, da li to znaci i da je odredjena vrsta sadizma dozvoljena?
Ma ne nisam sreo nikad dominantnu da lici na nesto priblizno meniШта вас више узбуђује, када ви доминирате у сексу или када вас жена одваљује (нема гаџети).![]()