da li volite da budete voljeni

Izvini, ali ja te od skoro znam, mislim, znam da imas neki dogovor sa Tarom da ti ne spamuje temu, ali ne i sa mnom.
Elem, volim da budem voljena, narocito sada, tek sad vidim koliko mi to nedostaje, i koliko je to u stvari lepo... Ali, vazan momenat je da i ja zavolim, jer ne znam zbog cega, bezim daleko od osoba koje me vole (mislim na relaciju decko-devojka) a ja njih ne... :|

Izvini, ali ja te od skoro znam, mislim, znam da imas neki dogovor sa Tarom da ti ne spamuje temu, ali ne i sa mnom.
Elem, volim da budem voljena, narocito sada, tek sad vidim koliko mi to nedostaje, i koliko je to u stvari lepo... Ali, vazan momenat je da i ja zavolim, jer ne znam zbog cega, bezim daleko od osoba koje me vole (mislim na relaciju decko-devojka) a ja njih ne... :|

pa dobro dano , ondak spamuj, tvoje pravo, samo da ti kazem da to nije lepo:-)

eeee
nije ni to bas sjajno
ako te voli onaj koga ti ne volis onda ti je to ono dala dinar da udje, dva da izadje
tako nekako
ja volim da me voli onaj koga ja volim, ali ne volim da me voli onaj koga ja ne volim, kao sto ne volim da me ne voli onaj koga volim, a volim da me ne voli onaj koga ne volim
sto bi rekao matija, prosto lako ko pasulj

Kada sam ja postavio topic o odnosima izmedju brata i sestre nazvali su me jeb4chem sestre a ja ni omirisao nisam.Piletji mozgovi ovde haraju!Postavljajuci ovakvu temu nemoj se chuditi da te nazovu jeb4chem babe ili ti baboyebcem.Mozda te konzervativne nedoprtzane tetke koje se ovde motaju okrive i da si opalio dedu ko zna??

e, moj magnetu, s' velikim zaljenjem moram da priznam da sam ocekivao da ce jos neki registrovani clanovii sl. shvatiti srz ove teme, :confused:ali izgleda da si ti u manjini, i jos po neki nagovestaj od par clanova da su probali da shvate dubinu, ali neki pametni su samo povrsno procitali i ostali pametni a mi glupi ostajemo glupi i kad pametuujemo....:shock:
sad da me yebes ako sam lood:lol:

evo, posto ne mogu da postavim temu svojstvenu meni, nesvakidasnju i neobicnu resio sam da postavim ovu koja je za siri spektar karaktera i slucajeva, i sve ce biti lepo jer vas mama voli.
dakle da li volite da vas neko voli ili vam vise odgovara da s vama u krevetu spava osoba koja vas sazaljeva jer ste jadni ili bar tako mislite.
jaa licno vise volim ovu drugu varijantu jer to sam ja, i nema lazi, najgore je kad pocnes da lazes sebe da si bas ti bas onaj izabrani.
Ja spavam sa svojom bakom u krevetu i jedino se tu osetjam sigurno, i jedino ona me razumem:-D
ovo je happy tema i ocekujem da ce mi pomoci da i ja postanem happy.
unapred hwala veliko svoma koji budu ucestvovali u razresavanju nekih mojih zivotnih nedoumica:-)
ps izvinjavam se na ne pismenosti:-)
Pičvi, biće od tebe deeleja ;)

Svaka... ti se dala, ovaj, svaka čast :)

@pitchvi
Hebucnem te nes'vatljivo, znaš :P
Pa zamisli kad ti se navalim, svom svojom težom, kako ima da prsneš... šlaufe jedan :D

Jbg, žene su hendikepiraTe za fah duJovitosti kakav je tvoj... pa moram malko nešto da bocnem... :) Nije bolelo, je l' da? :mrgreen:

®:
@pitchvi
Hebucnem te nes'vatljivo, znaš :P
Pa zamisli kad ti se navalim, svom svojom težom, kako ima da prsneš... šlaufe jedan :D

Jbg, žene su hendikepiraTe za fah duJovitosti kakav je tvoj... pa moram malko nešto da bocnem... :) Nije bolelo, je l' da? :mrgreen:

pa ne bi' se za duhovitost slozijo s' tebom, al aj' a da je bolelo jeste moram priznati i to jako
nemoj to vise da mi radis brutalni choveche, ma salim se ( ovo moram stalno da podsetjam, da se salim )
a mislijo sam da treba da imam specifican nacin izrazavanja, i svoj prepoznatljivi stil, ali eto dokaza da ko radi taj i gresi.
jednom sam tolko zbunijo ribu u krevetu da je pomislila da ona treba da yebe mene a ne ja nju ili njenu sestru koju volim jako i otju da je zenim za mog kuma:-D

Za razliku od mene, kome ovo ® nameće nedostižne nivoJe posebnosti – oridžidžinalnosti (iako slučajna nick-koreografija) tebi je i potonja boodalaštinica amnestirana nikogovićem ti tvojim ;)

Tako da... patetično je bilo i pri prvoj pohvali, kamoli sad... pa da ne drobim previše.

Ali, neću se ustezati, kao ni prije, ako mi nešto ne bidne po JUS-u, da ti pridodam bolu dušeFnom :) :mrgreen:

®:
Za razliku od mene, kome ovo ® nameće nedostižne nivoJe posebnosti – oridžidžinalnosti (iako slučajna nick-koreografija) tebi je i potonja boodalaštinica amnestirana nikogovićem ti tvojim ;)

Tako da... patetično je bilo i pri prvoj pohvali, kamoli sad... pa da ne drobim previše.

Ali, neću se ustezati, kao ni prije, ako mi nešto ne bidne po JUS-u, da ti pridodam bolu dušeFnom :) :mrgreen:

e sad sam zatechen, ne znam zasto ovako ali nek' ti boode, pa da ova tema ne predje u chat, pre nego je obrisu ili sl. neka boode tvoja poslednja:)

evo, posto ne mogu da postavim temu svojstvenu meni, nesvakidasnju i neobicnu resio sam da postavim ovu koja je za siri spektar karaktera i slucajeva, i sve ce biti lepo jer vas mama voli.
dakle da li volite da vas neko voli ili vam vise odgovara da s vama u krevetu spava osoba koja vas sazaljeva jer ste jadni ili bar tako mislite.
jaa licno vise volim ovu drugu varijantu jer to sam ja, i nema lazi, najgore je kad pocnes da lazes sebe da si bas ti bas onaj izabrani.
Ja spavam sa svojom bakom u krevetu i jedino se tu osetjam sigurno, i jedino ona me razumem:-D
ovo je happy tema i ocekujem da ce mi pomoci da i ja postanem happy.
unapred hwala veliko svoma koji budu ucestvovali u razresavanju nekih mojih zivotnih nedoumica:-)
ps izvinjavam se na ne pismenosti:-)

u i ja se stakno konsultujem sa babom.
ja-"babo kako ti se ova svidja"
baba-"ma sta ce ti.vis* kaka e,lipcana"
al me i cesto sabotira
baba kaze njoj-"je li cerko pa ti bre nisi ona od prekjuce"
ZIVELE BABE :D :D :D

Back