Da li voli bivseg???

Ovako...
Pre svega, pozdrav svima na forumu. U vezi sam sa devojkom skoro 3 meseca. Skoro pa savrsena veza. Lepo nam je... Smejemo se, zezamo, svadjamo pa se pomirimi. Rec je o dobroj devojci, posvecenoj meni i nasoj vezi. Pokazuje mi da me voli, na hiljadu i tri nacina.

Ali ( uvek ima to - ali)

Pre nekoliko dana smo bili zajedno u gradu. Setamo, i ja joj predlozim da udjemo u kafic na centru, i ona to odbije. Odbijala je i nekoliko puta pre toga, pod izgovorom da joj se ne dopada, da je guzva, buka pa ne mozemo slobodno da razgovaramo. Kada sam je poslednji put pitao za razlog, pocela je sa starim opravdanjima a onda je na kraju, jer sam insistirao da mi kaze razlog, rekla - Ne mogu jer me podseca na bivseg. Eto, nisam htela da ti kazem ali kad vec insistiras...

E sad, malo me je tad zatekla, a i nisam hteo da pokvarim savrsen izlazak pa da nastavim temu o tome. Sada me vec to kopa. :(

Da napomenem da je ona sa njim raskinula pre mozda i vise od godinu i 3-4 meseca. Pricali smo nekoliko puta o njemu, i uvek mi je govorila da ga je prebolela, da je to gotova prica. Zbunjuje me to zbog cega ona ne zeli da ide cak i sa mnom na mesto gde je kako mi je rekla, cesto isla sa bivsim, sa kojim je bila u dugoj vezi.
Da li ona oseca i dalje bar nesto prema njemu?

nije ga skroz prebolila..
znam po sebi,kad god prođem pored jedne klupe kod Pionira,nije mi dobro...tako i ona kad uđe u taj kafić..
neobično je što ti je priznala,to malo ispitaj..

Nemoguće je da očekuješ od nekog da izbriše sve što je bilo iz mozga.
Svi mi pamtimo neke stvari, bilo lepe, bilo loše, to ostaje u podsvesti, ali ne znači da treba da budeš ljubomoran na nešto što je bilo i prošlo.

Ja bih se pre zabrinuo da imam neku devojku koja ne pamti ni sa kim je bila, ni koliko dugo je bila u vezi.

Ovako...
Pre svega, pozdrav svima na forumu. U vezi sam sa devojkom skoro 3 meseca. Skoro pa savrsena veza. Lepo nam je... Smejemo se, zezamo, svadjamo pa se pomirimi. Rec je o dobroj devojci, posvecenoj meni i nasoj vezi. Pokazuje mi da me voli, na hiljadu i tri nacina.

Ali ( uvek ima to - ali)

Pre nekoliko dana smo bili zajedno u gradu. Setamo, i ja joj predlozim da udjemo u kafic na centru, i ona to odbije. Odbijala je i nekoliko puta pre toga, pod izgovorom da joj se ne dopada, da je guzva, buka pa ne mozemo slobodno da razgovaramo. Kada sam je poslednji put pitao za razlog, pocela je sa starim opravdanjima a onda je na kraju, jer sam insistirao da mi kaze razlog, rekla - Ne mogu jer me podseca na bivseg. Eto, nisam htela da ti kazem ali kad vec insistiras...

E sad, malo me je tad zatekla, a i nisam hteo da pokvarim savrsen izlazak pa da nastavim temu o tome. Sada me vec to kopa. :(

Da napomenem da je ona sa njim raskinula pre mozda i vise od godinu i 3-4 meseca. Pricali smo nekoliko puta o njemu, i uvek mi je govorila da ga je prebolela, da je to gotova prica. Zbunjuje me to zbog cega ona ne zeli da ide cak i sa mnom na mesto gde je kako mi je rekla, cesto isla sa bivsim, sa kojim je bila u dugoj vezi.

Postoje dve mogucnosti:
Prva je da je ona izlazila u taj kafic sa bivsim,da on ili njegovo drustvo i dalje tu izlaze i samo je htela da izbegne,mozda,malo neprijatnu situaciju.I u tom slucaju je ok.
A druga je da je mislila stvarno ono sto je rekla a to je da je taj kafic podseca na bivseg.E u tom slucaju ti si samo zakrpa i,da,definitivno voli tog bivseg.Na tebi je da ispitas sta je od toga tacno.Ja bih je,na tvom mestu,malo pritisnuo po toj temi.

Reci devojci da napravi nalog na Krstarici da mogu da joj kazem da ti je dala najgori moguci odgovor koji jedan momak moze da dobije na pitanje "zasto neces da udjemo u taj kafic" od strane devojke.

Ovako...

Ali ( uvek ima to - ali)

Aj ti prvo smisli kakvo mišljenje zapravo imaš o toj devojci, jer ako je ona dobra, veza vam skoro pa savršena, kako je moguće da voli nekog drugog a da je sa tobom, hello!? Znači ako je ona priča s početka o njoj tačna onda ebeno nije moguće da voli bivšeg. Jednostavno.

Ovako...

Ali ( uvek ima to - ali)

aa jbt. daj tu ribu 'vamo da joj prvo opipamo puls pa će ti kažemo :pop:

Postoje dve mogucnosti:
Prva je da je ona izlazila u taj kafic sa bivsim,da on ili njegovo drustvo i dalje tu izlaze i samo je htela da izbegne,mozda,malo neprijatnu situaciju.I u tom slucaju je ok.
A druga je da je mislila stvarno ono sto je rekla a to je da je taj kafic podseca na bivseg.E u tom slucaju ti si samo zakrpa i,da,definitivno voli tog bivseg.Na tebi je da ispitas sta je od toga tacno.Ja bih je,na tvom mestu,malo pritisnuo po toj temi.

Reci devojci da napravi nalog na Krstarici da mogu da joj kazem da ti je dala najgori moguci odgovor koji jedan momak moze da dobije na pitanje "zasto neces da udjemo u taj kafic" od strane devojke.

U potpunosti se slazem.

Ne mora ona nikada da se vrati bivsem, verovatno to i ne zeli (mada nikada se ne zna) ali da ga je prebolela, nije, jer naravno da ne mozes nekoga zaboraviti i izbirsati iz secanja, ali ono se se menja je tvoj osecaj prema tim uspomenama. Ako jos uvek nisi preboleo nekoga i ako jos uvek nisi u miru sam sa sobom, onda te uspomene bole, izbegavas mesta koja te podsecaju, izbegavas asocijacije jer bude jos uvek u tebi nesto, sto mozda ne zelis da osecas. Sve dok ti tim mestima jos uvek dajes vaznost ali u smislu emotivne reakcije "ne zelim jer me podseca", ti u svom srcu nisi zavrsio sa tom pricom. Sto ne znaci da zelis da se vratis i da bi se vratio ali znaci da novi emotivni dozivljaj nije toliko jak da bi potisnuo stari. Jer da se ne lazemo, kad uleti novi koji ti pomeri tlo pod nogama, bivsi je zavrsio. Ima da trci u kafic sa tobom da ga poveze sa novim predmetom obozavanja i stvori novu uspomenu.

Sve ovo gore i nije puno bitno, iz razloga koji je Christofer naveo a to je da generalno pojma nemas sta se dogadja u glavama drugih ljudi, koga jos nisu preboleli, na cije ime se strecnu. Ali na kraju krajeva, to i ne mora biti vazno sve dok neko postupa u suprotnosti sa tim svojim osecajem. Znaci ona je sa tobom a ne sa njim. Sa tobom gradi vezu a ne sa njim. Da li ce veza uspeti ili ne, da li ce se ona njemu vratiti, zavoleti nekog treceg ili izgubiti glavu za tobom ni to ne znas i nema garancije ni za sta. Mada, mene tu najvise brine ta cinjenica da ona i pored godinu i po i 3 meseca veze sa drugim ima ta osecanja. Ne zato sto mislim da ce se vratiti njemu, vec samo zato sto to znaci da nije nekako do kraja ispunjena u novoj vezi i da joj je to to iako se tako ponasa kao da jeste, a to moze biti problem na duge staze. Ali...i ne mora da znaci.

Back