Da li vodite žene u ribolov?

Mene moj muž redovno vodi sa sobom na pecanje. Obožavamo oboje da pecamo i takmičimo se obavezno ko više upeca. Retko kada ima više ulova od mene.:) Baš me oće pecanje. Navikla sam se odavno na crviće i gliste. Imamo svoja mesta na koja redovno idemo. Celu trudnoću sam provela na pecanju. A ribu obožavamo da jedemo svi u porodici, tako da kada dođe zima, pržimo svake druge večeri pa grickamo uz pivo. Pa vi vidite da l valja ženu voditi na pecanje kad se zajedničkim snagama napuni zamrzivač.

Evo jedne bakice koja ima preko 70 god.
Verujete vezuje udice bez naočara.
Blago njoj
dsc02880xw9.jpg

By ninoslav01, shot with DSC-S600 at 2007-08-28

Memory:
Mene moj muž redovno vodi sa sobom na pecanje. Obožavamo oboje da pecamo i takmičimo se obavezno ko više upeca. Retko kada ima više ulova od mene.:) Baš me oće pecanje. Navikla sam se odavno na crviće i gliste. Imamo svoja mesta na koja redovno idemo. Celu trudnoću sam provela na pecanju. A ribu obožavamo da jedemo svi u porodici, tako da kada dođe zima, pržimo svake druge večeri pa grickamo uz pivo. Pa vi vidite da l valja ženu voditi na pecanje kad se zajedničkim snagama napuni zamrzivač.
To je bas lepo, nadam se da ce i vasa deca voleti da pecaju. Samo pored toga sto te je muz naučio pecanju trebao je da ti objasni da sportski ribolov ili ti pecanje ne služi da se puni zamrzivač. Ako treba da puniš zamrzivač onda odeš u mesaru ili ribarnicu pa se tamo snabdeš.
Pozdrav

Nitroglicerin:
ja ne vodim zenu u ribolov, ja je nadjem na jezeru. U danasnje vreme ima toliko kampeki da je to strasno, zasto bi inace covek isao medj toliko riba sa ribom kad je uvek tudje sladje !!!! :D:D:D

salim se malo ... ma ne salim se ne vodim je jer tamo nadjem drugu .. ne uvek ali od 5 izlaska 1 padne ! hehehe ... mlad sam ja ... :D:D:D:D

misko brate nemam reci za tebe

ne moz ti niko vodu donese

Back