Da li više volite zimske ili letnje slave? Na kojim se slavama bolje najedete i napijete, možda i proveselite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog čega? Šta fali letnjim slavama?Zimske slave definitivno imaju vecu car, nekako vise pristaje da se takav dogadjaj desava zimi.
Ja не идем на славе где има пијаних. Где си ти ишао то већ не знамDa li više volite zimske ili letnje slave? Na kojim se slavama bolje najedete i napijete, možda i proveselite?
Ko je spominjao pijanstva?Ja не идем на славе где има пијаних. Где си ти ишао то већ не знам
Nekako mi dodje kao da bozic padne negde u leto, ima vise smisla zima. Onako hladno, nema bas puno dogadjaja a onda dodje neka slava pa se ode na toplo, praznicna atmosfera, lepo okupljanje i tako. Ne znam bas da objasnim ali eto zima mi deluje mnogo lepse i logicnijeZbog čega? Šta fali letnjim slavama?
Pa rekao si "najedete i napijete i proveselite", a slava bas i nije mesto za tako nesto.Ko je spominjao pijanstva?
Dobre su i letnje, pogotovu ako se slave u kući sa dvorištem. Izađe se malo na svež vazduh da se napravi pauza.Nekako mi dodje kao da bozic padne negde u leto, ima vise smisla zima. Onako hladno, nema bas puno dogadjaja a onda dodje neka slava pa se ode na toplo, praznicna atmosfera, lepo okupljanje i tako. Ne znam bas da objasnim ali eto zima mi deluje mnogo lepse i logicnije
Pojesti i popiti, na to sam mislio.Pa rekao si "najedete i napijete i proveselite", a slava bas i nije mesto za tako nesto.
Okej, nego to me nesto vise podseca na neku svadbu, sta znam. U stvari, da budem skroz iskreno, nikada i nisam bio na letnjoj slavi. Najblize letu je DjurdjevdanDobre su i letnje, pogotovu ako se slave u kući sa dvorištem. Izađe se malo na svež vazduh da se napravi pauza.
Ima letnji Sveti Stefan. Ljudi slave čak i po kafanama uz orkestar.Okej, nego to me nesto vise podseca na neku svadbu, sta znam. U stvari, da budem skroz iskreno, nikada i nisam bio na letnjoj slavi. Najblize letu je Djurdjevdan
E vala to ne ide, potpuni besmisao. Bio sam par meseci kod ujaka u Svedskoj, zadesilo se da je bio Arandjelovdan. Covek je iznajmio prostor crkve, bila pevaljka, pijancenje, ceo spektarIma letnji Sveti Stefan. Ljudi slave čak i po kafanama uz orkestar.
E vala to ne ide, potpuni besmisao. Bio sam par meseci kod ujaka u Svedskoj, zadesilo se da je bio Arandjelovdan. Covek je iznajmio prostor crkve, bila pevaljka, pijancenje, ceo spektar
Da znas kako lepa posna slava moze da bude, nekad lepse nego mrsno bez zezanja. Ribe na nekoliko nacina, salata od hobotnice, razni rolati i pogace, a uz to crno vino ide savrseno.Nikada nisam bio na slavi, ali rado bih se odazvao, ukoliko ne bi bila posna.
Preferirao bih zimsku, rumeno prasence, crveno vino, kvalitetna šljivovica, soba kod domaćina za prenoćiti, da ne ostanem bez vozačke.
-U-jaci su uvek veci i bolji od nas u svemu!
Čak sam i ja -U-jak veći pravoslavac od tvog ujaka.
OK, hobotnica, lignje i morski plodovi može, malo sam se prerano zaletio.Da znas kako lepa posna slava moze da bude, nekad lepse nego mrsno bez zezanja. Ribe na nekoliko nacina, salata od hobotnice, razni rolati i pogace, a uz to crno vino ide savrseno.