Da li vi mislite da...

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mislim da

• da, zasluzio je ban

• ne, nikako

• on je nas mezimac

• ne mogu da ga svarim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja nikad postovala na politici, tako da pojma nemam :wink:
Nego ono... nedostaju mi neki ljudi, baš - imaš par frikova koji pišu neke gluposti, pa likove koji se pale ko šibice pa likova koji kao tu nešto smiruju strasti a u stvari prave još veće sranje... pa ispada forum kao neka igrica koja se igra rečima - čak i nivoe imaš jbt :lol:
Ja se tebi u stvari žalim...

majcheki:
Nisam ja nikad postovala na politici, tako da pojma nemam :wink:
Nego ono... nedostaju mi neki ljudi, baš - imaš par frikova koji pišu neke gluposti, pa likove koji se pale ko šibice pa likova koji kao tu nešto smiruju strasti a u stvari prave još veće sranje... pa ispada forum kao neka igrica koja se igra rečima - čak i nivoe imaš jbt :lol:
Ja se tebi u stvari žalim...

A koga majcheki... tebe ne mogu da odbijem, izacice mi chmichak ;)

Ono - banuješ frikove i pokvariš koncepciju - više se ništa ne dešava.
Banuješ jezičare - prestanu da se javljaju uvređeni...
Banuješ one koji su ubeđeni da su u pravu - i eto - nema ni onih koji su baš rešili da budu tvrdoglavi i da im to nedaju...
Banuješ nekog ko ti se zameri - i nema ni onih ,,provokatora iz senke''
I tako... sa svakim pojedincem ti izgubiš bar 5 forumaša kojima je možda i drago što ovih više nema s glupostima, al im je jednako i dosadno - smatraju da su pobedili il šta već i nije im interesantno da dolaze...
Tako da sam ja protiv banovanja uopšte - samo u slučaju vređanja i pretnji.
Eto.
Inače - šta mi da radimo što nam je dosadno na poslu ako ne da idemo na forume?
Ako me vide da otvaram pasijans uvaliće mi neki posao, ovako i ne znaju šta kucam - a ija ne znam šta kucam kad nemam s kim da se dopisujem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back