Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Verujem u Boga i u njegova dela,ali se baš i ne pridrzavam svih Bozjih zapovesti...Mozda Bog ne postoji, ali to ne zelim da saznam.Kome onda da se pomolim uvece i na taj nacin imam nadu,mislim da mene i moje bliznje neko cuva...Valjda cete skontati sta sam hteo reci!
marilyn manson je strava i uzas, mrzim muskarce koji izjavljuju da bi voleli da su zene a on je izjavio da je se u njemu skriva "predivna" zena
volis merlina?
MM je zakon !!! Najvise ga osudjuju oni koji su ga 2 puta videli u nekim "crazy.teen" novinama i nisu se udostojili da malo i poslusaju sta ima da kaze...Procitajte neke njegove pesme i intervjue pa onda donosite vas sud...
Mada zaista ima malo hm...cudan...izbor odece (i sminke )
Ali dobro...mora malo komercijala
ali dobroooo......Dok mi o njemu, on Ditu Von Tees...j...
Tvoj user name pokazuje samo da si nekreativan, nishta vishe.
Bzvz je tako skrnaviti tudje ime i muziku.
Mislim, prepravite mi nick u Maynard James Keenan, mwahahahahaha...
Ehm,daklem...
1.)O mojoj kreativnosti drugi put...I zasto sam stavio njegovo ime kao nick...
2.)Alexandra9----tvoj username je VEEEEEOMA kreativan,majke mi......zaista...
3.
MM je zakon !!! Najvise ga osudjuju oni koji su ga 2 puta videli u nekim "crazy.teen" novinama i nisu se udostojili da malo i poslusaju sta ima da kaze...Procitajte neke njegove pesme i intervjue pa onda donosite vas sud...
)
***** vas spamere zakljucavajte ovu temu, Ebo vas Manson ...ako vam je to vrhunac onda ste odavno svrshili sa zivotom, Ovo nije tema o Mansonu zato napaljeni metalci ajte na muziku....
Ova tema je davno izgubila smisao
***** vas spamere zakljucavajte ovu temu, Ebo vas Manson ...ako vam je to vrhunac onda ste odavno svrshili sa zivotom, Ovo nije tema o Mansonu zato napaljeni metalci ajte na muziku....
Ova tema je davno izgubila smisao