Da li verujete da neka osoba moze da se promeni?

Ako si ti promenio za nepuna dva sata cirilicno pismo latinicnim moze i ona promeniti nesto svoje. Treba joj dati vremena. Ako ne promeni onda je sutnuti.
Pismo sam promenio jer sam primetio da na ovim temama pise dosta Hrvata, pa cisto da ne bude da sam neki diskriminator koji tera svima kontru. :D Inace koristim Cirilicu, jer je to sluzbeno i glavno pismo u nasoj drzavi.

ne moze.
a sto ulazis u vezu sa nekim ko te od starta iritira, jedino taj deo mi nije jasan? :confused:
Nerviranje je pocelo nakon ulaska u vezu, do tada smo se druzili 4 meseca i bili smo u super odnosima, bas je super bilo i druzenje i sve, ali kako smo usli u vezi posle nekih mesec dana devojka se skroz promenila, kako je shvatila da sam se tada bas bio zacopao u nju. :)

Pismo sam promenio jer sam primetio da na ovim temama pise dosta Hrvata, pa cisto da ne bude da sam neki diskriminator koji tera svima kontru. :D Inace koristim Cirilicu, jer je to sluzbeno i glavno pismo u nasoj drzavi.

Не треба на српском форуму да се прилагођаваш хрватима... већ они, ако већ користе српски форум теби. Дискриминација је нешто сасвим друго.

- - - - - - - - - -

Ја ћу мало за промену да користим ћирилично писмо.

Не треба на српском форуму да се прилагођаваш хрватима... већ они, ако већ користе српски форум теби. Дискриминација је нешто сасвим друго.

- - - - - - - - - -

Ја ћу мало за промену да користим ћирилично писмо.
Ma to sam iskljucivo uradio jer znam da je dosta liberalna administracija ovog foruma, pa da ne budem neki kontras. :) Lepo od tebe sto si napravio promenu i poceo da koristis Cirilicno pismo. :)

Pokrecem ovu temu, koja nadam se da nije pokrenuta jos uvek, nemam bas puno vremena da listam forum i unapred se izvinjavam ako jeste. :)
Naime, da li verujete da neka osoba sa kojom ste u vezi moze da se promeni na bolje? Zasto da, zasto ne, neka iskustva?
Ja sam trenutno u duzoj vezi sa devojkom koja se dosta promenila i postala ono sto sam zeleo od nje da bude na pocetku, ali ona to nije bila, i sada uvek kad hocu da se prepustim do kraja osetim neku barijeru i setim se pocetka veze kada mi je izuzetno isla na zivce i odjednom opet krenem da se udaljavam od nje. Da li mislite da neko moze uopste da se iskreno promeni ili uvek postoji mogucnost da se vrati na staro? Da li uopste treba verovati nekome ko kaze da se promenio i pokazuje to delima ili se uvek moze ocekivati da ce nam zabiti noz u ledja, bez obzira na sve?
Puno pitanja, nadam se da cu dobiti neke odgovore. :)

Drvo se Savija dok je mlado,a Tolerancija i Strpljenje, dve zlatne Osobine.

Back