Da li verujes u ljubav...

etotako:
izmedju muskarca i zene?
Moje iskustvo je potvrdilo teoriju da su oni dva potpuno razlicita sveta. Oni se savrseno ne razumeju, dakle ne poznaju se. Kako je moguce voleti u toj situaciji? Na kraju sve ispada iluzija sto i potvrdjuje stopa propalih ljubavi jer je kraj takvih emocija negiranje prethodnog stanja (umisljenog blazenstva).
Ne verujem u tu ljubav, nego samo u dobar ili los sex...
Ovu temu nisam postavila na forumu Romantika da me ne bi zasuli stihovima i nadam se da ovde necu doziveti nesto slicno.
Joj koliko si ti povredjena...pa ovako drasticno protiv ljubavi...Procitaj knjigu "Muskarci su sa Marsa a zene su sa Venere" mozda nije najbolja ali sigurno dosta toga odgovara sto ne mozemo razumeti...

ah, da... ja sam siroto ružno pače koje niko neće :lol:
daleko od toga draga, nisi shvatila poentu
ta tema od pre godinu dana govori o kulminaciji mojih dilema koja se tiču zaljubljenosti i ljubavi
ali uspešno sam uspela da odgonetnem odgovore

ali lep put u prošlost, hvala raindog koja me podsetila na to leto 8)

Ja stvarno verujem u ljubav :!:
Jedino u to i verujem :!:
U moju ljubav i njenu snagu i moc :!:

9.gif

etotako:
izmedju muskarca i zene?
Moje iskustvo je potvrdilo teoriju da su oni dva potpuno razlicita sveta. Oni se savrseno ne razumeju, dakle ne poznaju se...
Kako je moguce voleti...
...Se očigledno radi(lo) o dobrom seksu. Opet ništa nisi razumela. Uzimaš li u obzir sopstvenu nesposobnost da voliš?

kojote:
etotako:
izmedju muskarca i zene?
Moje iskustvo je potvrdilo teoriju da su oni dva potpuno razlicita sveta. Oni se savrseno ne razumeju, dakle ne poznaju se...
Kako je moguce voleti...
...Se očigledno radi(lo) o dobrom seksu. Opet ništa nisi razumela. Uzimaš li u obzir sopstvenu vnesposobnost da voliš?
Šta je sada?
Više nijedan post ne može da prođe bez mene?
hoćeš možda da mi pomogneš da pronađem pravu ljubav... ljubav prema tebi?

DellBoy-011:
etotako:
izmedju muskarca i zene?
Moje iskustvo je potvrdilo teoriju da su oni dva potpuno razlicita sveta. Oni se savrseno ne razumeju, dakle ne poznaju se. Kako je moguce voleti u toj situaciji? Na kraju sve ispada iluzija sto i potvrdjuje stopa propalih ljubavi jer je kraj takvih emocija negiranje prethodnog stanja (umisljenog blazenstva).
Ovu temu nisam postavila na forumu Romantika da me ne bi zasuli stihovima i nadam se da ovde necu doziveti nesto slicno.
Ne brini, ovde ce te zasuti necim drugim :lol:
:lol: :lol:

etotako:
izmedju muskarca i zene?

...Moje iskustvo je potvrdilo teoriju da...

...meni je za Ljubav potrebna Alfa ženka...

...kojoteorija izvire iz kojoteiskustva...

...ne moraš da budeš Alfa ženka da bi' te dobro poyebo. Kuchke obožavam da opalim, prvo, u usta. Da manje laju.
Obožavam trenutak kad počinju da cvile...o tome ćemo nasamo 8)

Ljubav postoji, itekako, ali, s obzirom da ti ovde ciljas na ljubav izmedju muskarca i zene, tj...na takoreci- zaljubljenost, to je vec neka druga prica, bar po mom misljenju. Ljubav tog tipa je cesto umisljena(jer ljudi pate od neke cudnovate boljke da zele po svaku cenu da se zaljube, ne zele da budu sami) i kratotrajna, ne traje vecno... Strast se posle nekog vremena izgubi, izgubi se i zelja za sexom i vi, ili postanete najbolji drugari, pa se ta ljubav transformise u neki drugi oblik( ona tada cek postaje i cvrsca), ili postanete najljuci neprijatelji.
Razlike tu nemaju nikakve veze. Mislim na razlike u smislu: on voli ono, a ja ovo. Te razlike su zanemarljive. One razlike koje mogu da uniste ljubav su, koliko god se mi pravili ludi, status i polozaj u drustvu, sredina u kojoj smo ziveli i neke potpuno drugacije norme i vrednosti, koje nam je porodica i okolina nametnula, narocito ako pretpostavimo da je jedno od nas dvoje zivelo na nekom potpuno zadrtom i primitivnom nivou. Iako se taj neko trudi da postane covek sirokog shvatanja, jer uvidja da njegovo ponasanje bas i nije normalno za 2. milenijum, to kad-tad ispliva na povrsinu i onda nastaje ludnica.

Back