Ljubav postoji, itekako, ali, s obzirom da ti ovde ciljas na ljubav izmedju muskarca i zene, tj...na takoreci- zaljubljenost, to je vec neka druga prica, bar po mom misljenju. Ljubav tog tipa je cesto umisljena(jer ljudi pate od neke cudnovate boljke da zele po svaku cenu da se zaljube, ne zele da budu sami) i kratotrajna, ne traje vecno... Strast se posle nekog vremena izgubi, izgubi se i zelja za sexom i vi, ili postanete najbolji drugari, pa se ta ljubav transformise u neki drugi oblik( ona tada cek postaje i cvrsca), ili postanete najljuci neprijatelji.
Razlike tu nemaju nikakve veze. Mislim na razlike u smislu: on voli ono, a ja ovo. Te razlike su zanemarljive. One razlike koje mogu da uniste ljubav su, koliko god se mi pravili ludi, status i polozaj u drustvu, sredina u kojoj smo ziveli i neke potpuno drugacije norme i vrednosti, koje nam je porodica i okolina nametnula, narocito ako pretpostavimo da je jedno od nas dvoje zivelo na nekom potpuno zadrtom i primitivnom nivou. Iako se taj neko trudi da postane covek sirokog shvatanja, jer uvidja da njegovo ponasanje bas i nije normalno za 2. milenijum, to kad-tad ispliva na povrsinu i onda nastaje ludnica.