Van_Helsing Elita Poruka 24.007 02.01.2025. u 17:28 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #26 @Pinocchio упалило је, само да знаш!
topmodelsica Elita Poruka 20.355 20.03.2025. u 22:23 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #27 Moja ćerkica mi je predlagala da ostavimo za Deda Mraza kolačiće i sok kod jelke... Kada smo joj rekli da Deda Mraz ne postoji plakala je.
Moja ćerkica mi je predlagala da ostavimo za Deda Mraza kolačiće i sok kod jelke... Kada smo joj rekli da Deda Mraz ne postoji plakala je.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.177 20.03.2025. u 22:37 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #28 topmodelsica: Moja ćerkica mi je predlagala da ostavimo za Deda Mraza kolačiće i sok kod jelke... Kada smo joj rekli da Deda Mraz ne postoji plakala je. Kliknite za proširenje... Pa zašto ste joj to rekli?
topmodelsica: Moja ćerkica mi je predlagala da ostavimo za Deda Mraza kolačiće i sok kod jelke... Kada smo joj rekli da Deda Mraz ne postoji plakala je. Kliknite za proširenje... Pa zašto ste joj to rekli?
topmodelsica Elita Poruka 20.355 20.03.2025. u 22:39 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #29 Pinocchio: Pa zašto ste joj to rekli? Kliknite za proširenje... Pa već je bila velika, pošla je u školu.
Pinocchio: Pa zašto ste joj to rekli? Kliknite za proširenje... Pa već je bila velika, pošla je u školu.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.177 20.03.2025. u 22:40 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #30 topmodelsica: Pa već je bila velika, pošla je u školu. Kliknite za proširenje... Ja mojima još uvek nisam priznala i nikada ni neću.
topmodelsica: Pa već je bila velika, pošla je u školu. Kliknite za proširenje... Ja mojima još uvek nisam priznala i nikada ni neću.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 81.365 26.03.2025. u 18:43 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #31 Nina: Mala deca, naravno..da li veruju ili ste im od momenta kada su mogli da shvate objasnili da je Deda Mraz bajka i da su mame i tate ustvari Deda Mraz Pogledajte prilog 1663115 Kliknite za proširenje... da naša deca veruju u Deda Mraza i ne idu u školu
Nina: Mala deca, naravno..da li veruju ili ste im od momenta kada su mogli da shvate objasnili da je Deda Mraz bajka i da su mame i tate ustvari Deda Mraz Pogledajte prilog 1663115 Kliknite za proširenje... da naša deca veruju u Deda Mraza i ne idu u školu
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.009 27.03.2025. u 09:50 - Da li vaša deca veruju u Deda Mraza #32 nemam decu jos, ali ja svakako verujem