Da li vas vredja...?

Za dame : Da li vas vredja kada musko nema 'muda' da vam pridje pa salje ortaka?
Za gospodu" zasto saljete ortake da vam smuvaju ribe koje vam se svidjaju, jeste stidljivi ili sta?!

pa, u vreme kad mi se to desavalo, a bilo je oko moje 15-16te godine nije me vredjalo, jer nisam ni razmisljala o tome, ni ocekivala od decaka da se ponasa kao muskarac, prosto je to bio uobicajni sablon muvanja
da mi se sad to desi, naravno da bih pomislila da nije normalan

Najsmesnija scena u mom zivotu...Stojim na stanici na N.Beogradu i cekam ortakinje... Obucena sam huliganski (po obicaju) sto podrazumeva cokule, bele pertle, nele podvrnute uske pantalone, majicu sa dekolteom i bele tregere...uz to jos i Hooligan kacket... Pusim pljugu...Par metara od mene stoji 15ak momaka...Krv i cast majice, cokule, bele pertle, gadne face itd...I jedan od njih mi prilazi (inace dobar frajer) i kaze : E pita moj drug ako hoces da se upoznas sa njim posto on ne sme da ti pridje...ja se okrenem...pogledam u momke koji su u fazonu koljaci muslimana, cigana, jevreja itd... A nemaju muda da pridju devojci?! Rekla sam mu : poruci tvom drugu da ako nema muda da pridje ribi ne treba ni da se upozna sa njom...Naravno da me vredja!
Ako neki muskarac misli da ja nisam vredna toga da mi pridje onda svakako mi nije ni potreban... Ako mu je lakse da ga tako odbijem tj. preko druga a ne da mu to kazem u facu to mu nije nista manje ponizenje...

Back