Ne vredja me, ali smesno je. Sto lepo ne skupis petlju i probas sam da pridjes.
Verovatno ima neke veze sa muudima......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredja me, ali smesno je. Sto lepo ne skupis petlju i probas sam da pridjes.
Za dame : Da li vas vredja kada musko nema 'muda' da vam pridje pa salje ortaka?
Za gospodu" zasto saljete ortake da vam smuvaju ribe koje vam se svidjaju, jeste stidljivi ili sta?!
Za dame : Da li vas vredja kada musko nema 'muda' da vam pridje pa salje ortaka?
Za gospodu" zasto saljete ortake da vam smuvaju ribe koje vam se svidjaju, jeste stidljivi ili sta?!
Xaxa, kad se setim!Osnovna skola, prilazi mi drug i pita: E, pita taj i taj jel hocete da podjete?
Ja: A gde?))))
Meni nikad niko nije poslao ortaka da me smuva umesto njegaZa dame : Da li vas vredja kada musko nema 'muda' da vam pridje pa salje ortaka?
Devojka ne zna sta oce? Pa vecina nece smotanka koji ce slati druga da je muva u njegovo ime...
zasto bi me vrijedjala tudja stidljivost?Za dame : Da li vas vredja kada musko nema 'muda' da vam pridje pa salje ortaka?
A mislis da su bas extra ribe sve do jedne i imaju mogucnost izbora?naravno da ne..bas naprotiv..mana i kompleksa na tone..pa ih prikrivaju nadrk stavom
Kako je to relevantno sa temom?!
Tako sto itekako ne umete prepoznati prave vrednosti i kakav god frajer da vam prilazi imacete nadrk uobrazen stav iako nije jos uvek nista izgovorio