- Poruka
- 92.659
ima i onih što drže plastiku preko štofa da se štof ne prljaI kad sedim sedim tako sto vrhom dupeta dodirujem parce stofa na sofi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima i onih što drže plastiku preko štofa da se štof ne prljaI kad sedim sedim tako sto vrhom dupeta dodirujem parce stofa na sofi![]()
Da li vas ovakve slike umiruju?
zavisi ko je pored nje. Može i da ti prekrati.Negde sam citao da gledanje u zenske grudi produzava zivot
Valjda zbog simetrije..... .zavisi ko je pored nje. Može i da ti prekrati.
Kako su lepi sareni,kao moj avatar
- "Organizovanjem i redom uvek mi je mnogo lakše da se osećam kao da imam kontrolu nad svojim životom, a disanje postaje lakše."
Pogledajte prilog 1082147
Ova mi bas odgovara i bez muzike...prelepo
Naravno.Nauka je već dokazala da je simetrija važan kvalitet ljudske lepote. Simetrično ljudsko biće je daleko privlačnije od asimetričnog. Pa onda, naravno, pošto naše oči procenjuju, ovo bi trebalo da se odnosi i na naše uživanje u bilo kojoj vrsti scene, ne samo na procenu ljudske privlačnosti. A ponekad i univerzum pruža to zadovoljstvo.
Da li vas ovakve slike umiruju?
Pogledajte prilog 1081556
Ako ne, u kakvim slikama uživate?
Jao.Pogledajte prilog 1082195
Za ovu sliku postavljač kaže
"Simetrija ove trpezarije je veoma, veoma umirujuća."
Za mene baš i nije, suviše mi je "bizi". Raznorazni detalji i šare te teraju da "zevaš na sve strane"
Ne sviđa mi se ..Leptiri nisu živi.
- "Organizovanjem i redom uvek mi je mnogo lakše da se osećam kao da imam kontrolu nad svojim životom, a disanje postaje lakše."
Pogledajte prilog 1082147
Umirujuća je .
Nisam ništa postavila?ideja ove teme je da i drugi postavljaju slike koje ih umiruju![]()
samo kažem...Nisam ništa postavila?
Samo gunđam je li?
To me zaista smiruje kao i priroda..nisam iznenadjen
nisi jedina, čuo sam (odnosno čitao) i za druge koje to smirujeTo me zaista smiruje kao i priroda..
Na drugačiji način, ali opušta...