aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.373
Kad nesto kosta 47.90 din, 47.99 ili 3999 din, da li vas to iritira?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, ne da me nervira nego me izluđuje ! Ali to je čist marketinški i psihološki trik.
A zar nije to protivzakonito. Tj u trenutno nema kovanica/papirnih novcanica od 1 pare, 5 para, 10 para...
Samim tim kada budes nesto platio 100.66din daj im 101din i trazi da ti vrate 34pare...
Може електронским средствима плаћања, тако да је легално.
Има уредба НБС о заокруживању до 50 пара на 0, од 50 на 1 динар. Једноставно, ако држава каже да НЕ МОРА, онда НЕ МОРА, па макар то кавало здраву логикуHm, a kada placas u kesu? Uostalom, drug je u telekomu racun za mob od recimo 1397.67din napisao na uplatnici 1398.00din i ugasili su mu racun jer sluzba nije mogla da obradi...
Uostalom, plati kesom i trazi da ti vrade pare, zanima me kako ce im to poci za rukom... Ako postoje pare u elektronskom sistemu placanja MORAJU da postoje i gotovinskom...
Има уредба НБС о заокруживању до 50 пара на 0, од 50 на 1 динар. Једноставно, ако држава каже да НЕ МОРА, онда НЕ МОРА, па макар то кавало здраву логику![]()