Da li vas je nekada ujeo pas?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije. Osjete ko je dobar. :D
Ne treba ih gledati u oči, a u slučaju da krenu agresivno prema vama treba se polako povlačiti unazad i pratiti ga samo krajičkom oka. Baciti mu nekakvu hranu, autoritativno mu reći NE, STANI! Ako ni to ne pomogne upaliti petardu i baciti u njegovu blizinu.

Kako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
jeza

mogu i fotke da stavim

odrao sam grad da nisu verpovali jer sam uzeo 3x vecu odstetu od najvece koju su isplatili

ali ono sto me je zapanjilo je da sluzba nadlezna za lutalice nije prstom mrdnula, cak su mi rekli da sam uhvatim psa i da ih onda zovem i oni ce da vide sta ce kada dodju...a prijava za nekoliko tih kerova koji su ujedali cak i malu decu je bilo na desetine u kraju gde sam...kad sam im rekao da cu preko prijatelja u medijima da ovo sto su rekli doslovno citiram, lik rece prijavite, bas nas briga.

Ne treba ih gledati u oči, a u slučaju da krenu agresivno prema vama treba se polako povlačiti unazad i pratiti ga samo krajičkom oka. Baciti mu nekakvu hranu, autoritativno mu reći NE, STANI! Ako ni to ne pomogne upaliti petardu i baciti u njegovu blizinu.
aha :lol:

kad te cetvoro opkoli a ti se skoncentrises na tri ispred sebe ujede te onaj sa ledja.

znam pse i imao psa, ovo sta se desava u gradu je katastrofa jer podivljale zivotinje pustaju da rade sta zele, cak mnogo dileja takve i hrani i drzi ih ispred zgrada te su potencijalne ubice kada naleti malo dete bez pratnje.

Nije , ali su se spremali za to.
Jednom za dlaku , mislim da je bio neki staford . Pustio se od vlasnika , a ja sam se nasmejala i rekla : Neće valjda .
Pošto sam uvidela da hoće , instiktivno sam krenula da bežim saplela se, tresnula u neki lim i njega je zvuk uplašio. :lol:

Ujeo me ker na moj 10i rođendan.
Dvorišni pas koji je čak bio vezan. Ali dvorište u kom je bio ker je bilo prečica između igrališta i poslastičarnice i često smo tuda prolazili. Eto tad bio nešto nakrivo nasađen i ujeo me za butinu.
Čak sam posle dobila i batine od keve jer mi je pocepao suknju koju mi je kupila za rođendan :lol:

Kod tebe sve malo, mali takujin, mali pas...mali ;čvarak.:hehe:

jerk-kitty-slaps-dog-lolcats.gif

Ja sam bas mislio da ih treba gledati u oci, cini mi se da sam to cak negdje i procitao

Back