- Poruka
- 384.365
Kako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jezaKako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
ahaNije. Osjete ko je dobar.
Ne treba ih gledati u oči, a u slučaju da krenu agresivno prema vama treba se polako povlačiti unazad i pratiti ga samo krajičkom oka. Baciti mu nekakvu hranu, autoritativno mu reći NE, STANI! Ako ni to ne pomogne upaliti petardu i baciti u njegovu blizinu.
Jeste, nekoliko puta isti, ali jako mali, gotovo da i ne boli.
Moram priznati da sam ga čačkao.
Kod tebe sve malo, mali takujin, mali pas...mali ;čvarak.Jeste, nekoliko puta isti, ali jako mali, gotovo da i ne boli.
Moram priznati da sam ga čačkao.
Čvarčić? Čvarče?Kod tebe sve malo, mali takujin, mali pas...mali ;čvarak.![]()
Čvarkan.Čvarčić? Čvarče?
Jednom zamalo ali nije, vozila sam bicikl i prošla pored njega, sedeo je mirno a onda je zalajao i krenuo za mojom nogom ali sam već obe stavila na guvernaluKako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
Pokusali su vise puta,ali se nisu dobro proveli.Volej po vilici je uvek davao dobre rezultate.Bitno je sam ne dozvoliyi keru da ne skoci,onda ga je tesko spreciti.Samo blagovremeno reagovanje.Kako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
pa jel ima netko koga ti ne čačkaš???
![]()
Kod tebe sve malo, mali takujin, mali pas...mali ;čvarak.![]()
Čvarkan.![]()
Kako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
jeste pmaterinaKako ste reagovali..Da li ste imali posledice i da li ste dobili odštetu od grada ako je bio pas lutalica ?
istoJeste tamo 90dih a dobio sam od grada vakcinu protiv besnila
Ja sam bas mislio da ih treba gledati u oci, cini mi se da sam to cak negdje i procitaoNije. Osjete ko je dobar.
Ne treba ih gledati u oči, a u slučaju da krenu agresivno prema vama treba se polako povlačiti unazad i pratiti ga samo krajičkom oka. Baciti mu nekakvu hranu, autoritativno mu reći NE, STANI! Ako ni to ne pomogne upaliti petardu i baciti u njegovu blizinu.