imaginacija*
Buduća legenda
- Poruka
- 27.140
Da li vas je ujela neka životinja, i koja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pas me ujeo, za podlakticu i butinu, nije mi probio kožu ali je bilo solidnih podliva... Mačke su me ujedale milion putai grebale
I kad sam bila mala ujela me guska u zoo vrtu kad sam joj davala smoki :roll:
Meni je noj drpio 100 dinara i pojeo. Vadio lovu iz novcanika da dam sestricini da kupi neke gluposti i noj mi api stotku.![]()
Nadam se da je svario kako valja, samo se setim nesretne žirafe u beogradskom zoo vrtu koja je pojela kesu i uginula
E a jel se važi što me jurio ovan na Divčibarama i stigao... i imala sam veeeeliku modricu na guzi![]()
Nadam se da je svario kako valja, samo se setim nesretne žirafe u beogradskom zoo vrtu koja je pojela kesu i uginula
E a jel se važi što me jurio ovan na Divčibarama i stigao... i imala sam veeeeliku modricu na guzi![]()
Znaci Pussycat napastvuje ovcice po livadama
Macke(i to je bilo jako,jako bolno),pas,hrchak(vise puta).....jednom me i vrana ushtinula i to boli uzasno
Od svih ujeda,taj pseci je bio najbezbolniji,mada sam imala podliv....ali nije bila lutalica u pitanju,vec vlasnicki pas...lutalice me nikada nisu ujele.....(macke lunjare da,al psi ne)
Sinoc sam sa Unom isla preko neke livade,po mraku i odjednom se stvorilo niodkuda nekih 10ak pasa i opkolise nas....sunce im zarko....jedva se izvukosmo,a Una je zaradila ujed-dva...
Jos duva ona vetrustina,Una vuche na tri strane odjednom,ja bezuspeshno pokusavam da oteram razbojnike....nastade prava frka....mislim da je jedan pokusao i mene da glocne,mada mislim da je ciljao Unu koja je bila iza mene.....trudila sam se da lupim samar vodji copora,ali je dosta brzi od mene....toliko sam popizdela bila,da mi je doslo da unu vezem za banderu i da njih onda lepo smandrljamUna je dosta otezavala moju odbranu
Prvi put u zivotu mi se desila tako ozbiljna situacija i dobro sam se uplasila
sorry na offtopicu![]()
Macke(i to je bilo jako,jako bolno),pas,hrchak(vise puta).....jednom me i vrana ushtinula i to boli uzasno
Od svih ujeda,taj pseci je bio najbezbolniji,mada sam imala podliv....ali nije bila lutalica u pitanju,vec vlasnicki pas...lutalice me nikada nisu ujele.....(macke lunjare da,al psi ne)
Sinoc sam sa Unom isla preko neke livade,po mraku i odjednom se stvorilo niodkuda nekih 10ak pasa i opkolise nas....sunce im zarko....jedva se izvukosmo,a Una je zaradila ujed-dva...
Jos duva ona vetrustina,Una vuche na tri strane odjednom,ja bezuspeshno pokusavam da oteram razbojnike....nastade prava frka....mislim da je jedan pokusao i mene da glocne,mada mislim da je ciljao Unu koja je bila iza mene.....trudila sam se da lupim samar vodji copora,ali je dosta brzi od mene....toliko sam popizdela bila,da mi je doslo da unu vezem za banderu i da njih onda lepo smandrljamUna je dosta otezavala moju odbranu
Prvi put u zivotu mi se desila tako ozbiljna situacija i dobro sam se uplasila
sorry na offtopicu![]()
Eto ti lutalice. I sad zamisli neko dete da se naslo tu umesto tebe.....pa rastrgli bi ga.
ja sam bila sa psom...napadali su psa,a ne mene
i ne bi rastrgli dete,ima puno dece ovde u kraju i zive u savrsenoj harmoniji sa lutalicama
Ma extra
držao sam mnogo, mnogooo zmija otrovnica u rukama i nijedna me ne ujede...
mazio mnogo tudjih pasa i NIJEDAN ne ujede
al me ujede ovaj moj blesavimacan GIGI i to dobro
![]()
i jednom prilikom pri vadjenju veverica iz gnezda ista me ujela i to dobro...tada sam se obratio doktoru