Da li vas je ikada ujela neka životinja?

Do sada sam imao tu sreću da me nijedna životinja nije ujela, osim komaraca i buva.
Pretpostavljam da si mislila na sisare, kada si rekla životinje. ;)
Obično ljudi koji stradaju od strane životinja ne prate znake upozorenja koje im životinje šalju, ili ih ignorišu, te stoga smatram da je u velikoj većini slučajeva upravo čovek taj koji je odgovoran za ono što mu se desilo.

:hahaha: Nadam se da je svario kako valja, samo se setim nesretne žirafe u beogradskom zoo vrtu koja je pojela kesu i uginula :sad2::sad2::sad2:
E a jel se važi što me jurio ovan na Divčibarama i stigao... i imala sam veeeeliku modricu na guzi :hahaha:

Ma ja se uke-njao ...pomislih...gde sad da crkne pa da mi i noja naplate....on malo podrigivao i ode dalje da klopa neke kokice i smoki sto mu bacaju :D a ja kratak za 100 kinti.Garant ih je iske-njao posle.

Macke(i to je bilo jako,jako bolno),pas,hrchak(vise puta).....jednom me i vrana ushtinula i to boli uzasno :lol:
Od svih ujeda,taj pseci je bio najbezbolniji,mada sam imala podliv....ali nije bila lutalica u pitanju,vec vlasnicki pas...lutalice me nikada nisu ujele.....(macke lunjare da,al psi ne)
Sinoc sam sa Unom isla preko neke livade,po mraku i odjednom se stvorilo niodkuda nekih 10ak pasa i opkolise nas....sunce im zarko....jedva se izvukosmo,a Una je zaradila ujed-dva... :confused:
Jos duva ona vetrustina,Una vuche na tri strane odjednom,ja bezuspeshno pokusavam da oteram razbojnike....nastade prava frka....mislim da je jedan pokusao i mene da glocne,mada mislim da je ciljao Unu koja je bila iza mene.....trudila sam se da lupim samar vodji copora,ali je dosta brzi od mene....toliko sam popizdela bila,da mi je doslo da unu vezem za banderu i da njih onda lepo smandrljam :lol: Una je dosta otezavala moju odbranu :lol:
Prvi put u zivotu mi se desila tako ozbiljna situacija i dobro sam se uplasila :lol:
sorry na offtopicu :lol:

Macke(i to je bilo jako,jako bolno),pas,hrchak(vise puta).....jednom me i vrana ushtinula i to boli uzasno :lol:
Od svih ujeda,taj pseci je bio najbezbolniji,mada sam imala podliv....ali nije bila lutalica u pitanju,vec vlasnicki pas...lutalice me nikada nisu ujele.....(macke lunjare da,al psi ne)
Sinoc sam sa Unom isla preko neke livade,po mraku i odjednom se stvorilo niodkuda nekih 10ak pasa i opkolise nas....sunce im zarko....jedva se izvukosmo,a Una je zaradila ujed-dva... :confused:
Jos duva ona vetrustina,Una vuche na tri strane odjednom,ja bezuspeshno pokusavam da oteram razbojnike....nastade prava frka....mislim da je jedan pokusao i mene da glocne,mada mislim da je ciljao Unu koja je bila iza mene.....trudila sam se da lupim samar vodji copora,ali je dosta brzi od mene....toliko sam popizdela bila,da mi je doslo da unu vezem za banderu i da njih onda lepo smandrljam :lol: Una je dosta otezavala moju odbranu :lol:
Prvi put u zivotu mi se desila tako ozbiljna situacija i dobro sam se uplasila :lol:
:hahaha: Izvini što se smejem, ali znam kakav je osećaj... trudiš se da ih razumeš i da diplomatski rešiš problem a ono cvrc :lol:
E, da, zaboravila sam i zeca, on mi je raskrvario prst...

Eto ti lutalice. I sad zamisli neko dete da se naslo tu umesto tebe.....pa rastrgli bi ga.

držao sam mnogo, mnogooo zmija otrovnica u rukama i nijedna me ne ujede...
mazio mnogo tudjih pasa i NIJEDAN ne ujede

al me ujede ovaj moj blesavi :evil: macan GIGI i to dobro :(

DSCN1943-1.jpg

i jednom prilikom pri vadjenju veverica iz gnezda ista me ujela i to dobro :evil:...tada sam se obratio doktoru

držao sam mnogo, mnogooo zmija otrovnica u rukama i nijedna me ne ujede...
mazio mnogo tudjih pasa i NIJEDAN ne ujede

al me ujede ovaj moj blesavi :evil: macan GIGI i to dobro :(

DSCN1943-1.jpg

i jednom prilikom pri vadjenju veverica iz gnezda ista me ujela i to dobro :evil:...tada sam se obratio doktoru

:rotf:nemo se ljutis!
Mi smo jurili veverice gore po sumi, a sad ih i nema nesto!

Back