Da li vas iznenada spopadaju eksovi i eksice?

Da li na mene utiče retrogradni Merkur

• Imam potrebu da kontaktiram eks

glasova: 0 0,0%
  • Mene eks kontaktira

glasova: 0 0,0%
  • Nemam nikakve potrebe za eksovima

glasova: 5 100,0%

• Ukupno glasova
    5

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.262
Da li ste primetili u poslednje vreme da vas "bivši" ili "bivše" odjednom ponovo spopadaju?

Ne sekirajte se. Postoji naučno objašnjenje za to. Naime, od 29. maja pa sve do 22. juna, Merkur će biti retrogradan i kao i obično, ovaj tranzit koji izaziva glavobolju doneće sve vrste zabuna kada je reč o razmišljanju, vremenu i druženju.

A možda ste vi od onih koji ima neodoljiivu potrebu da kontaktira bivše?

U koju grupu spadate? Ako se stidite da komentarišete, izjasnite se u priloženoj anonimnoj anketi.

dok sam tu, da dam i opširnije objašnjenje zašto su stvari takve kakve jesu:

Merkur u astrologiji vlada nad skoro svakom logističkom materijom koja vam padne na pamet - što znači da kada se retrogradira (što čini oko tri puta godišnje), može u velikoj meri uticati na naš svakodnevni život. Tipični retrogradni efekti Merkura uključuju pogrešne rasporede, neočekivana kašnjenja u vremenu i izobilje nesporazuma. Čak i naši telefoni i laptopi izgledaju skloniji kvarovima tokom ovih perioda, s obzirom da Merkur takođe vlada tehnologijom.

Ovog puta, Merkur će se retrogradno razvijati kroz brbljivi i znatiželjni vazdušni znak Blizanci, koji stavlja dodatni naglasak na pitanja komunikacije i informacije. Očekujte puno ukrštenih žica, sablasnih tekstova i opšte borbe da prenesete svoju poentu. Činjenice se lako mogu izokrenuti tokom ovog retrogradnog perioda Merkura - posebno s obzirom na to da će Merkur biti u kvadratu sa iluzionističkom planetom Neptunom, uzrokujući maglovite misli i još veću zbrku. S tim u vezi, svi bismo trebali proveriti svoje izvore pre nego što poverujemo u sve što čujemo i ponovo pročitati sopstvene tekstove i e-poruke pre slanja kako bismo bili sigurni da se ništa neće izgubiti u prevodu.

Back