Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Nadam se da si se bar ti zabavio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad dođe Vaš dragi sa pecanja i ponosno tresne tri štuke o astal, jel' padate u nesvest od smrada ili odma pripremate šerpe i tiganje?
Dok pržite ribu jel' ukućani padaju u nesvest od "smrada" preteći da će da Vas se odreknu u narednom broju Politike ili nervozno zapitkuju - kad' će to već jednom?
Prevrće li vam se želudac od mirisa ribe ili voda kreće na usta od predivne hrane?
ne volim miris ribe, dakle riba mi smrdi
Kad dođe Vaš dragi sa pecanja i ponosno tresne tri štuke o astal, jel' padate u nesvest od smrada ili odma pripremate šerpe i tiganje?
Dok pržite ribu jel' ukućani padaju u nesvest od "smrada" preteći da će da Vas se odreknu u narednom broju Politike ili nervozno zapitkuju - kad' će to već jednom?
Prevrće li vam se želudac od mirisa ribe ili voda kreće na usta od predivne hrane?
meni ne smeta ako je riba iole lepa na oko i nije bolesna, u tom sluchaju mi je bas slatka, poje.o bih je u slast.ne volim miris ribe, dakle riba mi smrdi
ne samo da ne volim miris ribe, al kad moram da je čistim od košcica...ostavljam u momentu
jeee, ovo prvi put čujem da riba ide sa bademom ili lešnikom
probaću bašpa šta bude, javiću kako ispalo
Ja vec stuko pet rakija i tri piva od jutros, a nisam pjan.Vozim kamion i saltam ga sve u sesnaest.
Ne brini, naći će se već neko sa zapušenim nosom.![]()
E, za tebe je moj muž. On bi ti je obradio, prste da poližeš.
Ližem prste kadgod mi spremi, i sve hoću još.![]()
Što je najvažnije, lepo smrdi.![]()