Da li vam smrdi riba?

Kad dođe Vaš dragi sa pecanja i ponosno tresne tri štuke o astal, jel' padate u nesvest od smrada ili odma pripremate šerpe i tiganje?
Dok pržite ribu jel' ukućani padaju u nesvest od "smrada" preteći da će da Vas se odreknu u narednom broju Politike ili nervozno zapitkuju - kad' će to već jednom?
Prevrće li vam se želudac od mirisa ribe ili voda kreće na usta od predivne hrane?

Riba mi ne smrdi nikada, a što se mora tiče, iz njega može i cipela...z:lol:

Kad dođe Vaš dragi sa pecanja i ponosno tresne tri štuke o astal, jel' padate u nesvest od smrada ili odma pripremate šerpe i tiganje?
Dok pržite ribu jel' ukućani padaju u nesvest od "smrada" preteći da će da Vas se odreknu u narednom broju Politike ili nervozno zapitkuju - kad' će to već jednom?
Prevrće li vam se želudac od mirisa ribe ili voda kreće na usta od predivne hrane?

ja BAS volim miris ribe, zasto??? bas je slatka, pojeo bih je kada bih sada bila ispred mene, to su prirodne stvari.... ali pod uslovom da se "ne ljusti" vise je volim onakva kakva je prirodom data nego
da se ogoljuje.

ne samo da ne volim miris ribe, al kad moram da je čistim od košcica...ostavljam u momentu

E, za tebe je moj muž. On bi ti je obradio, prste da poližeš.
Recept ide ovako:
Očistiš pastrmku, izvaduš joj kičmu s koščicama, napuniš bananom pa ušiješ. Umočiš u jaje, a zatim uvaljaš u listiće badema i pržiš.
Mi nismo imali badem pa smo iskoristili lešnik. Još bolje.
Ližem prste kadgod mi spremi, i sve hoću još. :)

Ne smrdi i volim ribu..ne svaku....ali ne volim da prebiram koske..dok ja preberem sve, glad se izgubi...:lol: kad zagrizem hocu dobro da sameljem zubima, okusim hranu i uzivam u njoj.. imam naviku da sve "prozderem" na brzaka..pa me koskice ometaju u tome...:rumenka:
Ne volim da je cistim, jos manje da vidim kako neko ribu onesvesti pa onda rokne...ali bih mozda i cistila da moram ili bas pozelim da spremim neki specialitet...sve se moze kad se hoce...

Back