Da li vam se vec desilo..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suzy:
Ne mogu da verujem....
Vidish Liki kako moj dragi Steffy lepo zbori..?
Zna covek znanje...;-)

Ali ..... kada naleti neko kao Lozac....razumi me.....
preveliki je izazov......;-)....
sace on da vam rece koju....;-)

Samo se ti zanosi svojim iluzijama, ja znam da su ti one mnogo lepse od realnosti koju ti ja nudim.. :wink: ali kada budes pocela da gubis tlo pod nogama, uhvatices se za mene kao davljenik za slamku, stezati me i moliti nikada da te ne napustim.. :lol:

lav607:
Ma djaba ti imas ruznu bulju ne bi te guzio nema tih para..........a sta kazes Suzy.......krs riba............ko bi reko a ovamo mi salje neke fotke sve nesto sa dva kilometra slikano........i kao nema ovde na sljaci pa kao kuci su joj..........ali kao tvrdi neces se pokajati ako me upoznas............sta ti mislis da pristanem ili da odustanem..........

Ok, onda cu ja tebe da guzim.. meni tvoja bulja ne smeta.. hahaha :mrgreen:

Ma, ok je Suzi.. nije neka lepotica, ali krajnje je pristojna devojka.. samo meni to nije dovoljno.. ja zelim samo naj naj... :wink:

Steffan:
Eh pa sada puno trazis.. :roll: ne mogu njih dve da se porede jer su totalno razliciti tipovi.. ali mogu da ti kazem sledece.. ako zelis da se zenis onda prednost dajem Gicku, a ako zelis ono drugo onda je Suzi definitivno moj izbor! hehehehihihiuhuhuhhu :lol:

Zar si mislio da sumnjam u tvoj izbor,.............nemoj da me vredjas.........E znas ko me smara za tebe.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back