DA li VAM se ovo desavalo???

> U suštini za sam njegov rad i doprinos potpuno je irelevantno da li je koristio kokain ili ne.

Ja sam od onih koji smatraju da je njegov doprinos bio minimalan. (zahvaljuci njemu danas imamo terapiju kroz pricu.. ura!). A za kokain... veci deo (neki kazu sav) njegovog rada, koliko sam ja mogao da uocim, je nepotpun, nejasan i naucno nedokazan, a cinjenica da je patio od depresije, koju je jos lecio kokainom, valjda govori nesto o njegovom kredibilitetu?

Kakva je to romantika bila a kad sam se digao i isao do posla kao da sam se ljubio citavu noc.... Zvek....

Nocas sam sanjao mene i Madonu, u staklenom kondomu...

Al' neverovatno je kako ti snovi izgledaju stvarno.

da li vam se desavalo da nesto sto se desi npr u nekom trenutku vaseg zivota da vam prodje taj film kroz glavu i da kazete sebi jao pa to se meni isto nekad desiloi bas ovako sve isto isti su ljudi oko mene bili u istim pokretima i bas isto obuceni ma sve isto. Nadam se da ste me shvatili sta sam rekao:P

zanima me sta je to???

Meni se to STALNO,ali STALNO desava!!znaci vidim lika na govornici isti pokreti,isti pogled ma sve,,,,ne znam sta je to!!!

da li vam se desavalo da nesto sto se desi npr u nekom trenutku vaseg zivota da vam prodje taj film kroz glavu i da kazete sebi jao pa to se meni isto nekad desiloi bas ovako sve isto isti su ljudi oko mene bili u istim pokretima i bas isto obuceni ma sve isto. Nadam se da ste me shvatili sta sam rekao:P

zanima me sta je to???

Moguce je da to mi nekada sanjamo, neswesno, pa nam je swe to nekako wec widjenjo..
Imam obichaj sa drugaricama da kada mi se to desi ili bilo kojoj od nas da wichemo, wec widjeno!!!!! :lol::lol::lol:

Mi postojimo na nekoliko(zavisi od osobe do osobe) prostorno-vremenskih dimenzija, ali smo identifikovani samo sa ovom čije vreme je samo prividno linearno. Ponekad dolazi do kontakta sa drugim vremenima, tj. vidimo sebe iz perspektive drugog vremena gde se nešto već dogodilo. To je zato što svest po svojoj prirodi nije linearna niti se može ograničiti na samo jednu dimenziju (osim kada je hipnotisana i degenerisana kao kod većine 'normalnih' ljudi) pa dolazi po prelivanja sa drugim vemenskim dimezijama kada nešto 'procuri' iz jedne u drugu.
Dakle, ta iskustva ti samo pokazuju da vreme u kome živiš nije jedino i da tvoja svest može da nadiđe iluziju linearnog vremena.

Back