- Poruka
- 129.692
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odes na more u hotel, i kupas se u bazen kao gospodin covek.
Испао тампон некој девојци па морски пас апортирао.
Ta ajkula nije snimljena u Egiptu
kako možeš da budeš siguran da je to u Egiptu snimljeno?
ne pravi ajkula njam njam, nego njaaaaaamm,tamo malo malo nekog ajkula njam njam
jer u egiptu stalno napadaju ljude.kako možeš da budeš siguran da je to u Egiptu snimljeno?
ako nisi primetila u egiptu uopste ni ne objavljuju.Ta ajkula nije snimljena u Egiptu
na Floridi su se pojavile
samo himalajska..ona hladi vodu jer je sa himalaja.Imam bazen i solim vodu .
Biram svake godine poreklo soli.![]()
i nigde drugde na svetu?jer u egiptu stalno napadaju ljude.
problem je u tome sto se u egiptu prijavljuje samo kad se snimi.
da li vidis da je tu za celu '23. prijavljen samo jedna napad i smrt?
06/08/23 Vladimir Popov 23yo M swimming
ako neko pogine u napadu ajkule, siguran sam da to ne moze da se sakrije.problem je u tome sto se u egiptu prijavljuje samo kad se snimi.
da li si igde procitao naslov "u egiptu vidjene ajkule kraj tog i tog odmaralista"?
ma samo ti idi tamo na kupanje..ja vala necuako neko pogine u napadu ajkule, siguran sam da to ne moze da se sakrije.
prolse godine smo bili u Egiptu... kupali se na dosta lokacija izmedju ostalog i u sred mora, na krstarenjima brodovima, na 10-20 km od obale.
sansa da se bas tada pojavi ajkula i da od svih ljudi bas tebe napadane... je otprilike kao da ubodes sedmicu na lotou.
i da, bio je slucaj prosle godine na pocetku sezone kada je u Hurgadi ajkula ubila jednog Rusa. sa druge strane imas podatak da u svetu u saobracaju poginge godisnje 1,35 miliona ljudi, tj. svake 24 sekunde jedan covek, pa opet nisam cuo da je iko odustao od letovanja negde "jer tamo ima saobracaja"?!
a smes da ides negde gde ima saobracaja?ma samo ti idi tamo na kupanje..ja vala necu![]()