Da li vam je odvratno kada neko jede na ulici ili u autobusu?

Не знаш ти шта је глад.
Иначе откуд једна тако профињена персона као ти у аутобусу???
Na primer, išao sam na piće sa kolegama a ne bih da mi zbog tri piva uzmu dozvolu.
:)
I smatram da nema te gladi koja će sprečiti čoveka da se kontroliše i pljesku pojede u pljeskari, burek u pekari... već mora da mljacka i vruska ono pederesko pecivo fornetti pred celim busom.

Ne da mi je odvratno nego bih zakonom zabranila.
Stojim u busu, na zadnjoj stepenici, guzva...jedno na drugo, jedva se dise, a zena jede pljeskavicu sa puno luka meni iznad glave,
I sve luk pada po meni.
Ona on ako masna oko usta, ruz se razmazao, bazdi oko nje sve na mleveno meso i luk...da ti se zivot smuci.
Ne mogu da shvatim da se ne moze suzdrzati pola sata, koliko traje voznja, nego jede u busu.
Kako se njoj ne gadi u prljavom busu medju toliko sveta gde svi disu, kaslju, smrcaju da jede?
Da...zaboravila sam reci...ima sto kila i naravno...nije nista jela od juce...

Idu deca iz škole, a autobus im stiže do njihovog mesta tek u kasne sate.

Treba li da gladuju zbog neke lažne finoće ?

Jedem kad sam gladan, a okolina mi ne predstavlja ometajući faktor.

Ne radi se o finoći već o okolini. Smataram da svako može da odvoji 10 minuta da pojede to što treba gde treba, pa makar i na klupi a ne da ide i mljacka picu ulicom.

..znam da mnogi ljudi imaju problem da gledaju druge kako jedu,
a josh vishe je onih kojima zastaju zalogaji u grlu kad ih neko gleda..
..ja nisam ni od prvih ni od drugih, mada - u autobusu :eek: :roll: morala bih da budem gladna kao vuk
i uz to u zeshcoj stisci s vremenom..

..kad sam krenula na faks, devojka iz jednog juznog sela je imala otpor prema
tome da jede na ulici, na hodniku faksa i slichno zato shto je to kod njih - sramota.. :neutral:

Na primer, išao sam na piće sa kolegama a ne bih da mi zbog tri piva uzmu dozvolu.
:)
I smatram da nema te gladi koja će sprečiti čoveka da se kontroliše i pljesku pojede u pljeskari, burek u pekari... već mora da mljacka i vruska ono pederesko pecivo fornetti pred celim busom.
А шта би ти радио да неко ко седи до тебе у препуном авиону приликом трансатланског/транспацифичког лета наручи неко такво ароматично јело?
Часом изашао из авиона на 10км висине?
:think:

А шта би ти радио да неко ко седи до тебе у препуном авиону приликом трансатланског/транспацифичког лета наручи неко такво ароматично јело?
Часом изашао из авиона на 10км висине?
:think:

Teško da se konzumacija hrane u avionu može porediti sa mljackanjem pljeske u busu gradskog saobraćajnog.

Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
:evil:

Ок ми је у парку, на клупици. И мени се деси кад изађем на паузу да седнем у парк и ужинам.
У бусу је већ дегуте због великог броја људи на малом простору.

Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
:evil:

Pa da nekad bas zna da zasmrdi cak i neki chipsevi al ono gledam da se sklonim ako je nepodnosljivo..jadni oni to treba jedu i svare

Da, u pravu si. Čovek ne može bez hrane duže od dva sata... Umire.

Ne radi se o gladi nego sto je uslo u modu jesti na ulici.
Gradovi su prepuni jela sa rostilja, brze hrane, kokica, leti sladoleda...ne moze svako da odoli.
Za mene je rucak samo za stolom, svaki drugi obrok van toga je samo preka potreba i izbegavam koliko god mogu.
Meni mama nikad nije dala da idem po kuci i mrljam plazmu keks ili breskvu. I valjda jos iz detinjstva sam povukla naviku da se samo i iskljucivo jede za stolom.
I ne moze me niko ubediti da se ne moze par sati izdrzati bez hrane nego se mora jesti u gradskom prevozu.

Ipak mi je gore smrad ustajalog vonja od ne pranja..evo upravo sad neki lik pored mene stajao nepodnosljivo

Bas tako.
Meni je jasno zasto ljudi smrde kad se posle podne vracaju kuci, ali ujutru...ustao iz kreveta i bazdi da ne mozes stajati pored njega...
A u rano prolece na mladi luk...posao covek na posao i ladno se najeo mladog luka...:confused:
I na svaku primedbu dobijes odgovor..."Luk ja jedem jer imam problema sa pritiskom"...:D

Bas tako.
Meni je jasno zasto ljudi smrde kad se posle podne vracaju kuci, ali ujutru...ustao iz kreveta i bazdi da ne mozes stajati pored njega...
A u rano prolece na mladi luk...posao covek na posao i ladno se najeo mladog luka...:confused:
I na svaku primedbu dobijes odgovor..."Luk ja jedem jer imam problema sa pritiskom"...:D

hahaha problem s pretiskom:lol:brate postoje zvake..jabuka..pasta za zube..nesto sto ublazava miris..uopsteno je stvar vaspitanja nek jede kad ne izlazi medj svet

hahaha problem s pretiskom:lol:brate postoje zvake..jabuka..pasta za zube..nesto sto ublazava miris..uopsteno je stvar vaspitanja nek jede kad ne izlazi medj svet

Pa da, neka on zivi a mi svi neka pocrkamo...
Nemam ni ja nista protiv luka ali neka se jede u kuci a ne na poslu, pa njemu fino a ljudi okolo se guse.
Narod je inace nekulturan...jako nekulturan...i bezobziran..."neka je meni dobro, sta me briga za ostale"...tom devizom se vode mnogi.
Prijatelj mog oca je stomatolog, kaze da mu se cesto desava da se covek najede luka i dodje kod njega na intervenciju...ja to ne mogu da shvatim...
Kulturu bi trebalo uvesti jos u osnovnu skolu kao obavezan predmet.

Back