DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Pa "selendra" moze da bude samo u glavi....zar ne,,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autobus 88:naravno da jeste vazno odakle je neko poreklom! Imate detaljnu karakterologiju kod Jovana Cvijica ( to je onaj celavi s 500 dinara ) u knjizi Balkansko poluostrvo. Prirodna sredina i kulturno istorisko nasledje i genetika sve to utice na psihofizicke osobine neke osobe.
Mozda i nema neke razlike izmedju Jagodine i Cuprije. Ali ima razlike izmedju Pirota i Kikinde. nebih recimo mogo da se ozenim pirocankom pa da me ubijes. to ne znaci da favorizujem ribe iz kikinde vec iz sumadije, podrinja, valjeva, uzica, bosne i drugih krajeva gde zivi tzv "dinarski mentalitet" po cvijicu
Ja vala i one koji su rodjeni u Beogradu pitam a odakle su tvoji i gde ti je selo.
WithdrawnWater:
marina - precicu na ti - i ti meni pocinjes da se svidjas!![]()
marina.c::shock: :shock: :shock: :-? :-?
Ej ,majke ti,odgovori iskreno: šta si imao iz predmeta koji se zove Srpski jezik i književnost? Dobro te Beograd napisa velikim slovom!!! :-? :-? :-?
P.S: Nemam nikakve veze sa Pirotom... Tek da napomenem.
to samo malogrdjanima moze da smeta,koji ne vide dalje od povrsine...AcaBg82:Da li vam je vazno da li je iz vaseg grada, da li vam smeta ako je iz malog mokrog luga ili ne znam ja odakle. Iz male krsne ili lajkovca.
zamisli:to samo malogrdjanima moze da smeta,koji ne vide dalje od povrsine...
muvalo:A nema nikakve razlike ispod povrsine, jel'?
Meni se ponekad cini da je i to osudjivanje malogradjanstine - malogradjanstina.
Naravno da nije vazno gde se neko rodio, ali ne bih bas tako olako odbacila sva pitanja i sumnje...
Ja verujem u pripadanje istom (slicnom) drustvenom sloju/klasi... Zarad izbegavanja raznih nesporazuma...
marina.c:NIKAD ne reci NIKAD...
muvalo:A nema nikakve razlike ispod povrsine, jel'?
Meni se ponekad cini da je i to osudjivanje malogradjanstine - malogradjanstina.
Naravno da nije vazno gde se neko rodio, ali ne bih bas tako olako odbacila sva pitanja i sumnje...
Ja verujem u pripadanje istom (slicnom) drustvenom sloju/klasi... Zarad izbegavanja raznih nesporazuma...
Betty:malogražanština se ovde tumači kao to da je neko došao, bukvalno, iz malog grada, kao da OBAVEZNO ima ćiftinski mentalitet i prostačke navike ....a nije tako.
Društveni sloj, to je ok, to je ona matrica o kojoj sam ja pričala, prioriteti, uzusi, navike....važno je da dele isti san i ideje o budućnosti, ovo obezbeđuje taj načelan sklad![]()