- Poruka
- 388.205
Pridju blizu, primoravajuci vas da vozite brže ili da se sklonite.
Kako reagujete u takvim situacijama..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da na nikoga ne obracas paznju ko Sumaher kad vozio Formulu 1.Zlatno pravilo - najbolji je onaj vozač na koga niko ne obraća pažnju.
Vozi tako da niko ne obraća pažnju na tebe.![]()
Ne, da niko ne obraća pažnju na tebe.Mislis da na nikoga ne obracas paznju ko Sumaher kad vozio Formulu 1.
Obracam i previse.Ne, da niko ne obraća pažnju na tebe.
Da bi to postigao, moraš da obraćaš pažnju na sve.
Da, samo kako reaguješ kada ti se neko zalepi za "doope"..Da li te to nervira a voziš normalno bez da ikoga ugrožavašZlatno pravilo - najbolji je onaj vozač na koga niko ne obraća pažnju.
Vozi tako da niko ne obraća pažnju na tebe.![]()
Ne brini za rejting, vec odgovori kako reaguješ na ovu pojavu koje se dešavajuNe mogu da se otmem utisku da si vozač rejtinga 2/10 na dobrom danu
Ja se baš malopre približim jednom kamionetu u buljuNe brini za rejting, vec odgovori kako reaguješ na ovu pojavu koje se dešavaju
Tako je.A kada vozis putem koji nije autoput, onda ako je ogranjcenje 50, ti vozis 52, ne vozis 45, na primer. I niko nece da ti se lepi.
Jedan mi je tako probušio zadnji branikNe ne gledam i ko ih iebe
..jako me to nervira...nagazim i pobegnem ili usporim jos vise u zavisnosti od puta po kom se krecem...Pridju blizu, primoravajuci vas da vozite brže ili da se sklonite.
Tako je.
Pod jedan, niko ti se ne lepi bez razloga.
Pod dva, samo budale se lepe nekome.
Ja vozim brže od 99,99% ostalih u saobraćaju, pa se opet ne lepim nikome,
to je jednostavno stvar nečije (nedostajuće) inteligencije.
Šta ako izleti neko ispred njega - pas, mačka, pešak, nebitno?
Ne reagujem, teram po svom, ako im smeta neka me zaobiđu.Pridju blizu, primoravajuci vas da vozite brže ili da se sklonite.
Omogućim mu da me obiđe.Da, samo kako reaguješ kada ti se neko zalepi za "doope"..Da li te to nervira a voziš normalno bez da ikoga ugrožavaš
ili kasni na posao ako je jutroOmogućim mu da me obiđe.
Možda čovek žuri kod ljubavnice, poštujem to.
Idu i ujutru kod ljubavnice, nemoj da te sat zavara.ili kasni na posao ako je jutro
zato ja usporim i pustim da me obidje
Pipnem kočnicu.Pridju blizu, primoravajuci vas da vozite brže ili da se sklonite.
Nije tačno. Ja obično vozim 6, 7 km iznad ograničenja. I desi se ne jednom da ne drže odstojanje.Tako je.
Pod jedan, niko ti se ne lepi bez razloga.
Pod dva, samo budale se lepe nekome.
Ja vozim brže od 99,99% ostalih u saobraćaju, pa se opet ne lepim nikome,
to je jednostavno stvar nečije (nedostajuće) inteligencije.
Šta ako izleti neko ispred njega - pas, mačka, pešak, nebitno?