Da li vam dolaze gosti?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Ili se sad ljudi druže po kafićima i restoranima, a slabo u svom stambenom prostoru?
Meni kad neko dođe u goste jedva čekam da ode.
A ne volim ni da idem u goste. A vi?

Imate li neku proceduru kad vam dođu gosti? Dajte mi neki savet kako sa gostima kada dođu u posetu.

Ili se sad ljudi druže po kafićima i restoranima, a slabo u svom stambenom prostoru?

Imate li neku proceduru kad vam dođu gosti? Dajte mi neki savet kako sa gostima kada dođu u posetu.

Dolaze.

Neki put drugarice na kafu, neki put na veceru. Takodje idem u goste. Kod ujne na rucak i slicno.

Druzimo se i po kaficima.

И ја више волим дружење по кафићима.

Неки људи немају мере па остану и после поноћи.

pa cekaj ako si ti toliko sam samo znaci da si pun para, kad ne zivis ni sa roditeljima, znaci da si neki haj profi
pa kako si do sad funkcionisao???
inace i ovde pricas s ljudima
nudis im valjda nesto kad dodju za u kljun tipa kafa sok i ako imas neko meze kolaci to valjda svi rade i ubijes bubasvabe

Poslednja izmena:
Nalazimo se po kafićima sa ljudima koji nam nisu naročito bliski, tačnije sa ljudima sa kojima sarađujemo.... Dragi gosti nam dolaze kući, vikendom na celodnevno druženje mi kod njih ili oni kod nas... Uglavnom,retko kad pa nemamo još nekoga na ručku ili večeri i to me čini srećnom.

Долазе ми у госте једна комшиница и неколико другарица.
Њима и одлазиму госте ( на кафу, дечије рођендане и сл).
Одлазим и у кафиће са другарицама...

Како са гостима кад дођу? па ништа опуштено,ћаскаш са њима...никакав специјалан савет ту нема...

Сат-два је сасвим довољно да се лепо попије кафица.
Нити волим да се дуже од тога задржавам код неког
нити волим кад је неко код мене дуже од тога.
(додуше није се скоро ни десило да неко преседи читаво поподне...рашчистила сам изгледа на време)

Samo nam bliski prijatelji dolaze u kucu.

Poznanici, veze,kontakti, kvazi drugarice - u kaficu ili negde u gradu :mrgreen:

Ne volim goste, a i retko mi dolaze. Jednostavno, velika mi je obaveza da ih zabavljam cele veceri, nisam neki domacin, obicno se svi smore a glupo im je da odu previse rano pa samo bleje.

Idem u goste, ne guram se, cekam da me pozovu, a i tad ne trcim nesto i ne radujem se previse.

Kafice i ostala mesta ne volim, zanima me druzenje u 4 oka, bez drugih ljudi oko nas. Jednostavno vise mi prija tako.

Полудела бих да ми неко седи цео дан у стану. Поготово викендом.

Жељна сам да се скитам са мужем а не да дворим и перем судове.
Ne znam, ne izigravam služavku, mada i to je jedna od prednosti mašine za sudove,sem ako ne naučiš i goste da svako opere tanjir za sobom.

Sem toga, meni je to skroz normalno. Bili smo biliski još dok smo studirali, ali nekako vremenom smo svi osnovali svoje porodice, raselili se na sve strane, pa nam je vikend ostao za druženje...a kako svi imamo sitnu dečurliju odlasci na par sati su vrlo komplikovani za organizaciju, ali i to, mi smo grozni, grozni ljudi koji putuju sa bebama, pa nam deca u gostima spavaju i u nosiljkama... U goste nam dolazi i komšiluk, more dečurlije, a radujem se i kada oni koji su se odselili iz Bga, kad dolaze dođu kod nas na spavanjac....

I ti koji su ti bliski i važni, oni nekako i ne predstavljaju gužvu niti opterećenje.

Hvala bogu. Inace ih ne bi ni zvala.

- - - - - - - - - -

Због чега изиграваш дрвеног адвоката?

Ne izigravam drvenog advokata vec moderatora :mrgreen:

Napisala si kao da je zvanje dragih ljudi u goste izlazak pred streljacki vod. A ja sam iznela svoje misljenje, isto kao i ti.

Ne izigravam drvenog advokata vec moderatora :mrgreen:

Napisala si kao da je zvanje dragih ljudi u goste izlazak pred streljacki vod. A ja sam iznela svoje misljenje, isto kao i ti.

Драге људе виђам скоро сваки дан. Имам три добре другарице које, исто као и ја, воле да скитају и седе по кафићима. Тако нам је најбоље.

Муж има своје другаре које виђа недељом на берзи плоча и дискова и то би било то.

Наш стан је иначе као аутобуска станица што се тиче ћерке и сина и њихових пријатеља. Жељна сам самоће и тишине.

Više volim da dođu kod mene! Još više volim kada samo dođu i ne donose ništa! Onda ne moram da mislim šta da im ponesem kada idem kod njih.

Ni iz kafane, ili kafića, "ne izbijam"! U kafani sam bio bar pet puta, samo u poslednje tri godine! :hahaha:

Jel imate vi ljudi prijatelje? :eek:
Ova tema kao da se odnosi na nezvane goste, pa onda i da razumem komentare..kad ti neko nepozeljan bane i dosadjuje..

Volim goste, primam goste, idem u goste kad me zovu, ne zovem radi reda ljude koje jedva cekam da oteram,nego one koji su mi zanimljivi, koje volim i sa kojima je zabavno..
Ne znam ni sta da kazem na ovu temu..kako zabaviti goste? Kao da ce ti doci neki ljudi sa ulice pa ne znas sta ces sa njima..

Jel imate vi ljudi prijatelje? :eek:
Ova tema kao da se odnosi na nezvane goste, pa onda i da razumem komentare..kad ti neko nepozeljan bane i dosadjuje..

Volim goste, primam goste, idem u goste kad me zovu, ne zovem radi reda ljude koje jedva cekam da oteram,nego one koji su mi zanimljivi, koje volim i sa kojima je zabavno..
Ne znam ni sta da kazem na ovu temu..kako zabaviti goste? Kao da ce ti doci neki ljudi sa ulice pa ne znas sta ces sa njima..

Видиш да сви имамо пријатеље. Разлика је само у томе што неки воле да их виђају по становима а неки напољу.

Друга ствар, немају сви комотан животни простор. Соба у којој мој муж и ја боравимо је и радна и дневна и спаваћа.

Back