Da li Užicu i Vrbasu vratiti stara imena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početkom devedesetih,u vreme nacionalističkog ludila i negiranja svega najsvetijeg u ovoj zemlji,nasilno su promenjena imena gradova Titovo Užice,Titov Vrbas i Titova Mitrovica.Koliko se sećam u Titovom Užicu je održavan i nekakav "referendum" o tom pitanju.Jasno je da su građani tom prilikom bili izmanipulisani ,što znači da to nije bila njihova volja.
Da li je došao trenutak da se ovim gradovima vrate njihova autentična imena ?

Која стара имена, када су стаара имена врећена тим градовима, бре???? И чији си ти клон, батице...???
Скојевски илегалац, а........ море... ја лепо кажем да је овде требало да буде неки други сценарио одласка комуњара а не да ми сваки дан по један скаче по нервима...

surprise.gif
.................
surprise.gif
..........................
surprise.gif

Референдум па нека народ одлучи. Ја бих да сам оданде гласала за.

Republička skupština daje saglasnost za promenu imena gradova.Šta vredi titovoužičanima i titovovrbašanima da izlaze na referendum ako većina u parlamentu to ne odobri a svi znamo da neće.Potrebno je naći neki drugi način.

Ne znam iz koje kanalizacije je pobegla ova neobrazovana ********* što je postavila temu, ali pre Tita Tutovo Užice se zvalo samo Užice (dakle, Užice je staro ime), isto važi i za Vrbas, a i staro ime Zrenjanina je Petrovgrad - pa je Broz promenio naziv u Zrenjanin.

Ja kao zakleti amerikanofil ne mogu da svarim da u Srbiji i dalje ima komunističko-marksističkog ološa, koji ne ume da razmišlja svojom glavom.
E da, za budale koje ne shvataju, komunizam NIJE negacija nacionalizma!

Nacionalizam i komunizam (lenjinizam, titoizam, staljinizam, maoizam) treba iskoreniti, jel su toliko zla naneli ovoj zemlji. Poljaci su izjednačili komunizam sa nacional-socijalizbom, to trebaju i Srb i da urade.

Ne znam iz koje kanalizacije je pobegla ova neobrazovana ********* što je postavila temu, ali pre Tita Tutovo Užice se zvalo samo Užice (dakle, Užice je staro ime), isto važi i za Vrbas, a i staro ime Zrenjanina je Petrovgrad - pa je Broz promenio naziv u Zrenjanin.

Ja kao zakleti amerikanofil ne mogu da svarim da u Srbiji i dalje ima komunističko-marksističkog ološa, koji ne ume da razmišlja svojom glavom.
E da, za budale koje ne shvataju, komunizam NIJE negacija nacionalizma!

Nacionalizam i komunizam (lenjinizam, titoizam, staljinizam, maoizam) treba iskoreniti, jel su toliko zla naneli ovoj zemlji. Poljaci su izjednačili komunizam sa nacional-socijalizbom, to trebaju i Srb i da urade.

Хехехе... ала си ти ти погубљен лик... прави ИДЕОЛОШКИ и ПОЛИТИЧКИ БУЋКУРИШ...

У Америци данас живи 50,000 000 Немаца (скоро дупло више него Енглеза)
Америчка политика последњих деценија је ПРАВО ОЛИЧЕЊЕ НАЦИЗМА У ЊЕГОВОМ НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ... џаба је то што је увијају у разне целофане... треба гледати ДЕЛА А НЕ РЕЧИ...

Бити националиста је веома далеко од бити нациста...

Početkom devedesetih,u vreme nacionalističkog ludila i negiranja svega najsvetijeg u ovoj zemlji,nasilno su promenjena imena gradova Titovo Užice,Titov Vrbas i Titova Mitrovica.Koliko se sećam u Titovom Užicu je održavan i nekakav "referendum" o tom pitanju.Jasno je da su građani tom prilikom bili izmanipulisani ,što znači da to nije bila njihova volja.
Da li je došao trenutak da se ovim gradovima vrate njihova autentična imena ?

Ja mislim da treba... Takođe bi trebalo vratiti Svetozarevo. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back