Da li ucenjujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Dragi muškarci;

Da li ucenjujete svoju drugu polovinu seksom ukoliko odbija da vam skuva omiljeno jelo, na primer? Recimo, nećete da joj priuštite oral ukoliko nije obrisala pod ili usisala, ili ako nije oprala sudove na vreme, pa se oni malo uvonjali?

Da li kad kažete kako nećete da joj kupite novu haljinu ukoliko vam ne opere omiljene čarape još večeras? Da li je ucenjujete kešom? Mislim, opcije su nebrojene, možda je ponekad ucenite dečijim džeparcem ili zabranom da idu na ekskurziju?

Da li ste nekad odbili možda da zavrnete sijalicu zato što se ona pravila luda i nije htela da vam donese pivo za vreme utakmice? Ili ste u inat ostavili đubre umesto da ga iznesete do kontejnera kad ste pošli na posao, pošto je to jedan od tipičnih, teških muških poslova?

Unapred zahvalna na iskrenim odgovorima.

Poslednja izmena:
Ne....seks je van domasaja zloupotrebe, jer mi je povezan sa ljubavlju kod zena, pa necu da mi ljubav isto bude polje zloupotrebe....

A kad ona shvati da moze i sto puta da je boli glava i sto puta cu joj doneti aspirin , ali necu povezati to sa ucenom preko seksa, stvar je jasna, ili nismo jedno za drugo ili mora da menja metodu....
Da bi komunicirao sa glupim ljudima neminovno je da se pravis glup bar u dva slucaja:
-kad je to glupo njima razumno (njihov svet i nivo)
-kad je to glupo njima glupo i ne razumeju kako ne primecujes takve stvari....

Dragi muškarci;

Da li ucenjujete svoju drugu polovinu seksom ukoliko odbija da vam skuva omiljeno jelo, na primer? Recimo, nećete da joj priuštite oral ukoliko nije obrisala pod ili usisala, ili ako nije oprala sudove na vreme, pa se oni malo uvonjali?

Da li kad kažete kako nećete da joj kupite novu haljinu ukoliko vam ne opere omiljene čarape još večeras? Da li je ucenjujete kešom? Mislim, opcije su nebrojene, možda je ponekad ucenite dečijim džeparcem ili zabranom da idu na ekskurziju?

Da li ste nekad odbili možda da zavrnete sijalicu zato što se ona pravila luda i nije htela da vam donese pivo za vreme utakmice? Ili ste u inat ostavili đubre umesto da ga iznesete do kontejnera kad ste pošli na posao, pošto je to jedan od tipičnih, teških muških poslova?

puuuuuuuu
pa ja nisam ni znao da mogu da ucenjujem :per:

ps: kod mene je isto to samo obrnuto - ako npr ne operem sudove onda :(

:rotf::rotf::rotf:

Dragi muškarci;

Kad bi oni mogli toliko da izdrže....:lol:

Dragi muškarci;

Neznam na kakve muškarce nailaziš ali mislim da ne postoji muškarac na ovom svijetu koji će reći da ga boli glava i okrenuti se na drugu stranu da bi kaznio ženu
A prava žena nikad ne ostavlja suđe da se usmrdi ,
a muškarcu je lakše da da pare nego da ide sa ženom u kupovinu bio ljut ili ne
Što se tiče piva ako ću zbog ičeg sam ustati to je da si donesem flašu piva vjerujem i ostali .
Koristim štedne sijalice tako da je zamjena svedena na minimum :D

Neznam na kakve muškarce nailaziš ali mislim da ne postoji muškarac na ovom svijetu koji će reći da ga boli glava i okrenuti se na drugu stranu da bi kaznio ženu
A prava žena nikad ne ostavlja suđe da se usmrdi ,
a muškarcu je lakše da da pare nego da ide sa ženom u kupovinu bio ljut ili ne
Što se tiče piva ako ću zbog ičeg sam ustati to je da si donesem flašu piva vjerujem i ostali .
Koristim štedne sijalice tako da je zamjena svedena na minimum :D
He,he...ovo kao da sam ja pisao...BRAVO:super:

Mislim da su ucene najvise u nerazvijenim sredinama (selima),tamo se zna ko je muskarac u kuci i da je zena nazalost samo sluga.U gradu je verujem to svedeno na minimum,a ucene u seksualnom smislu su smesne,nisam znao da nekoga zena time ucenjuje!
Moja zenica i ja se dosta dobro razumemo tako da ucene gotovo i ne postoje,vise je to neki obostrani inat kad neces nesto da uradis.Tolerancija,to nam treba :think:

Kada pocnu takve stvari i ucene..onda tu nema ni s..od sexa..i ne znam cemu bi to vodilo..ko tu kome sta uskracuje...osim ako se nema ljubavnik ili ljubavnica..onda je lako..biti ucenjivac..drndati partnera i slicno..

Ova tema nije za mushkarce, ovo je za neke meshine ozhenjene, il uvezhene (dugo u vezi, ovo je novo?) Chuj ucenjujem, uzmem shta mi se daje, ako bilo shta ima u ponudi ne pada mi na pamet da odbijem. Ok sudovi su ovek prljavi al to nije ucenjivanje to je chisto, razonoda lolol xD

Od starta joj ne dam dok nije angazovana i "pristojna" ili sto vi zovete dobra i fina.(ne mislim na seks)
I nauci da bude dobra.
To je njena sargarepa koja je sa drveta i iz drustva majmuna i majmunica dovede na zemlju medju ljude.
Za prut onda nema potrebe.

Ja mislim da u pozadini stoji kajron koji kaze....Ako ona veruje da muskarci ne mogu puno da izdrze bez seksa jos ce vise da se potrudi...Jer, ako ne daje njoj zato sto je obesna, dace nekoj drugoj....I jos jace dejstvo...

Back