Da li treba zabraniti Kurir?

Da liste za zabranu Kurira?

• Ukupno glasova
    72
  • Anketa je zatvorena .
najbolji, nesporan primer jaovog i stetnog delovanja omiljene rezimske kuce je `slucaj pobednice evrovizije` i uloga b92 u formiranju rezimske (zadate) javnosti

kad je marija pobedila na srpskom takmicenju i tv i radio doticne92 stanice su kontinuirano izvodili sprdnju sa pobednicom, pesmom i posredno sa svima koji ne misle kao oni. ali, onako kako oni znaju sa visina iskompleksiranih rezimskih piskarala, samo omalovazavanje, izgugivanje i lakrdija

svi znamo sta se posle desilo

i da ponovim, onim clanovima rezima koji moraju da slusaju/gledaju taj92 da bi dobili partijske instrukcije o nekom pitanju, vaznom ili manje vaznom, nesto bas ne zavidim. nije ni njima lako, ali sami su `birali`,

nemo posle da bude `nisam znao sta vlada radi, nisam ja takav, nemojte mene,,,`

Б92,као испостава највећих злочинаца у људској историји,критикује окупациону Владу само онда када ови нису довољно послушни и кад се колебају по питању потпуног спровођења најгорих могућих потеза.
А,да будемо искрени,то је врло ретко,јер је власт у Србији добар слуга.

Ti uzimas neke opijate dok pises ovo? Ili jedes gljive ludare?

I sad je otkrio da je ovaj "čepulja", jel to poenta... Da su pasoši alibabini??? Pa kako ti ne smeta takva retardiranost?

Pa, ja sam lično slušao gl. urednika, onog glavurdana iz Ivanjice, kako je gorvorio da su naslovi namerno reardirani, kako bi što pre našli put o svoje publike...

Pa ti vidi...

pa eto sam si rekao......to govori kakva je publika, ti nemoj da citas

Da li treba zabraniti Kurir?
To dođe kao retoričko pitanje.

Da u ovoj zemlji postoji zakon o medijima i javnim glasilima, ne samo da bi taj list bio zatvoren, nego bi cela redakcija bila po zatvorima ili otplaćivala debele novčane kazne.

No kakva vlast/država, takvi i mediji. Jake partije ne smeju da se zamere medijima koje čita prost svet jer ne žele da na narednim izborima za njih glasaju samo ljudi s mozgom. Znaju oni dobro koliko je (malo) takvih u Srbiji.

Pa tesko posto ga ama bash nikad nisam kupio niti chitao.........jednom sam se zaebao i video nesto tog tipa.....o nekim kurchevima na sred naslovne :eek:........mozda je bas to.......i jos par puta ovlash presao pogledom i zamalo nisam povratio..........:dash:

naslov je bio taj....a prica o coveku koji se vratio iz inostrantva, pravio kucu i kad je postavjlao kapiju ona pala i ubila ga :sad2:........debili:sad2:

Ovih dana svedoci smo nakaradnih tekstova i naslova u Kuriru.

Do duše, to traje već poprilično dugo, ali zadnjih dana novina prosto ide bezobzirno i đonom.

Ne bi da nabrajam naslove od ranije, pa ću pomenuti samo dva najsvežija....
"Čepulja" i "Ali Babini strani pasoši"

smiley-level1_don014.gif

Ај да те питам..ти се продајеш за демократу...каква је то та твоја демократија, а забрањивао би новине...мислим да је та ваша жута демократија ближа фашизму!

smiley-level1_don014.gif

Ај да те питам..ти се продајеш за демократу...каква је то та твоја демократија, а забрањивао би новине...мислим да је та ваша жута демократија ближа фашизму!

Vidim u euforičnoj si fazi postavljanja "žutih" smajlija.... Lepo, lepo...Meni je to :ok:

Ne prodajem se u političkom smislu, mada moram da priznam, da je ovo poluduhovito...

E sad, ja sam u nekoliko postova već objasnio moje razloge za "zabranu"...

Ne mora to da bude bukvalno... Ali strogo kažnjavanje za debilske naslove, sa kaznama za sve, od onoga ko je napisao tekst (šatro novinara), preko urednika, do same kuće...

Simpatičan pokušaj spočitavanja fašizma...

Fašizam je Đilasov pokušaj etničkog čišćenja Beograda od Roma...;)

Poslednja izmena:
Ne mora to da bude bukvalno... Ali strogo kažnjavanje za debilske naslove, sa kaznama za sve, od onoga ko je napisao tekst (šatro novinara), preko urednika, do same kuće...

Simpatičan pokušaj spočitavanja fašizma...

Fašizam je Đilasov pokušaj etničkog čišćenja Beograda vod Roma...;)

Па тако реци, значи кажњавање новинара који пласирају неистините информације и руше углед новинарског заната и уништавају људи својим лажима треба кажњавати..
Али тако у наслову теме није писало!
Није покушај, него забрана нечега је фашистичко-комунистичка оставштина!

18.gif

Ја већ у куглу да сам гледао..па да погодим шта је писац хтео да каже!

Па тако реци, значи кажњавање новинара који пласирају неистините информације и руше углед новинарског заната и уништавају људи својим лажима треба кажњавати..
Али тако у наслову теме није писало!
Није покушај, него забрана нечега је фашистичко-комунистичка оставштина!

18.gif

Ја већ у куглу да сам гледао..па да погодим шта је писац хтео да каже!

Ebi ga, sam to veče legao u pola tri , a ustao u pola šest, kad sam pročitao kurir uz prvu jutarnju, došlo mi da ih zapalim (a posle srušim ko šilerovu:mrgreen:), a ne da ih samo zabranim...

Back