*november rain* Domaćin Poruka 3.297 15.10.2006. u 14:20 - Da li treba preterano birati? #26 auu jeste navalile na Shikija.. al' dzhabe vam..
Keeper Buduća legenda Poruka 33.019 15.10.2006. u 14:22 - Da li treba preterano birati? #27 ajd sad da ja ne komentarishem mushku lepotu, u tome verujem zhenskima, al shto nam se Shiki ubio od pameti.......
ajd sad da ja ne komentarishem mushku lepotu, u tome verujem zhenskima, al shto nam se Shiki ubio od pameti.......
Shinoda Veoma poznat Poruka 12.888 15.10.2006. u 14:26 - Da li treba preterano birati? #28 *november rain*: auu jeste navalile na Shikija.. al' dzhabe vam.. Kliknite za proširenje... dzabe vam, indeed Keeper: ajd sad da ja ne komentarishem mushku lepotu, u tome verujem zhenskima, al shto nam se Shiki ubio od pameti....... Kliknite za proširenje... ehm, moj intelekt je neosporiv!
*november rain*: auu jeste navalile na Shikija.. al' dzhabe vam.. Kliknite za proširenje... dzabe vam, indeed Keeper: ajd sad da ja ne komentarishem mushku lepotu, u tome verujem zhenskima, al shto nam se Shiki ubio od pameti....... Kliknite za proširenje... ehm, moj intelekt je neosporiv!
Lucky girl Elita Poruka 18.567 15.10.2006. u 14:30 - Da li treba preterano birati? #29 odeeeeeeeeeeee temaaaaaaaaaaaa u propasttttttttttttttttt
Shinoda Veoma poznat Poruka 12.888 15.10.2006. u 14:33 - Da li treba preterano birati? #30 Lucky girl: odeeeeeeeeeeee temaaaaaaaaaaaa u propasttttttttttttttttt Kliknite za proširenje... tema je bila osudjena na to o pocetka..
Lucky girl: odeeeeeeeeeeee temaaaaaaaaaaaa u propasttttttttttttttttt Kliknite za proširenje... tema je bila osudjena na to o pocetka..
Lucky girl Elita Poruka 18.567 15.10.2006. u 14:38 - Da li treba preterano birati? #31 Shinoda: tema je bila osudjena na to o pocetka.. Kliknite za proširenje... pa dobroo,ja to cisto onako da zakljucim
Shinoda: tema je bila osudjena na to o pocetka.. Kliknite za proširenje... pa dobroo,ja to cisto onako da zakljucim
was Primećen član Poruka 888 18.10.2006. u 16:18 - Da li treba preterano birati? #32 Pa i ja sam jbg probirljiv. Desilo mi se da su se svi smuvali osim mene a ja k'o budala. A meni se nijedna ne svidja. Jbg zivot nije fer.
Pa i ja sam jbg probirljiv. Desilo mi se da su se svi smuvali osim mene a ja k'o budala. A meni se nijedna ne svidja. Jbg zivot nije fer.
Tusenfryd Poznat Poruka 7.674 18.10.2006. u 16:28 - Da li treba preterano birati? #33 aaaaaaaaahhhhhhhhhhh da, zhivot nije feeeeeer, treba smuvati neshto, nije bitno shto ti se nijedna ne svidja.
aaaaaaaaahhhhhhhhhhh da, zhivot nije feeeeeer, treba smuvati neshto, nije bitno shto ti se nijedna ne svidja.