Да ли треба мрзети жене?

Да ли треба мрзети жене?

• Према женама само искрена мржња, презир, гађење

• Потпуна индиферентност, брига ме да ли ће живети или умрети

• Волим их и треба их волети.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
4.593
Мислим да је овај пдф најпогоднији за ову тему, иако ова тема није само за мушкарце, дабоме. У последња времена све више разматрам питање исправности мржње и гађења према женама. Већина философа, војсковођа, идеолога и других умних људи су били женомрзци или крајње индиферентни према њиховом постојању. Скоро сам читао и један чланак где каже да жене (поготово данашње) спречавају човека у интелектуалном, херојском трагању за собом и повезивању са архетипским оцем. У већини религија такође жене имају потпуно секундарну улогу, готово никада не постижу ништа значајно, епско. Да ли свако ко жели духовно, идеолошки и философски да се уздиже нужно мора или треба да их мрзи или је пак довољно бити индиферентан према њиховом постојању?

Мислим да је овај пдф најпогоднији за ову тему, иако ова тема није само за мушкарце, дабоме. У последња времена све више разматрам питање исправности мржње и гађења према женама. Већина философа, војсковођа, идеолога и других умних људи су били женомрзци или крајње индиферентни према њиховом постојању. Скоро сам читао и један чланак где каже да жене (поготово данашње) спречавају човека у интелектуалном, херојском трагању за собом и повезивању са архетипским оцем. У већини религија такође жене имају потпуно секундарну улогу, готово никада не постижу ништа значајно, епско. Да ли свако ко жели духовно, идеолошки и философски да се уздиже нужно мора или треба да их мрзи или је пак довољно бити индиферентан према њиховом постојању?

Sine si ti gej, jadna ti majka?

Sine si ti gej, jadna ti majka?

хахаха
Врло плиткоуман коментар... Не, наравно. Да си имало упознат са мојим деловањем на интернету (а и шире) знао би да сам строго против сваког блуда, неморала, укључујући и хомосексуалност.

хахаха
Врло плиткоуман коментар... Не, наравно. Да си имало упознат са мојим деловањем на интернету (а и шире) знао би да сам строго против сваког блуда, неморала, укључујући и хомосексуалност.

i seksa uopšte...je l' tako? fuj kakano..:D

Slobodno ih ti mrzi...biće više za mene...

ako ti je manji od 12cm, molimo te (mi zene) postani indiferentan i razvijaj se u nekom drugom pravcu. :lol:

Ili si jaqo mlad ili imash problem.Da je mod na ovom pdf/u mushqarac,pozvao bih ga da obrishe temu,ovaqo bolje neqa stoji.Ne postoji ni jedan razlog da mrzish zzene,one su nash alter ego.Prema zzenama treba da se ponashash pristojno i normalno,to shto ih ne razumesh i ne mozzesh da im chitash misli nije bitno,taqve mochi ti nisu potrebne.Drugachije su od nas i drugim ochima gledaju Svet.Budi strpljiv i sve che biti qaqo treba.

Ako veruješ da ćeš postati nešto veliko zahvaljujući svojoj mržnji prema ženama, samo napred. Jest da nešto sumnjam da je baš tako, ali ne bih da te odgovaram, budi svoj iskreno i u fulu. Koji god razlog za to imaš znaj da je opravdan i ko god te omalovažava zbog ovoga je samo slab duhom da prizna da si u pravu. Ajd sad doviđenja, nemoj pisati kad stigneš, u stvari, nemoj pisati ni ako ne odeš, i tako....

e sad se ja pitam zasto bi jedan "normalan" heterosexualan muskarac mrzio zene ili bio indiferentan prema njima? sta bi ga to sprijecavalo da uziva u njihovom drustvu? odgovor bi mozda bio u njegovoj iskompleksiranosti i nesposobnosti da se "nosi" sa zenskim svijetom, pa mu je to izgovor i opravdanje. jer sposoban i kvalitetan muskarac uvijek nesto pozitivno moze da izvuce iz odnosa sa zenama ( pri tom ovdje ne mislim samo konkretno na sex, sto je vecini vas prvo palo na pamet)

e sad se ja pitam zasto bi jedan "normalan" heterosexualan muskarac mrzio zene ili bio indiferentan prema njima? sta bi ga to sprijecavalo da uziva u njihovom drustvu? odgovor bi mozda bio u njegovoj iskompleksiranosti i nesposobnosti da se "nosi" sa zenskim svijetom, pa mu je to izgovor i opravdanje. jer sposoban i kvalitetan muskarac uvijek nesto pozitivno moze da izvuce iz odnosa sa zenama ( pri tom ovdje ne mislim samo konkretno na sex, sto je vecini vas prvo palo na pamet)

Kakav naziv teme - ne verujem. :eek:

Normalan hetero muskarac ne mrzi zene. On ih obozava. ;)

Normalan hetero muskarac ne mrzi zene. On ih obozava. ;)
Kolega Pivo mislim drugačije od vas. Normalan homoseksualan muškarac obožava žene. Normalan hetero muškarac mrzi i prezire žene toliko da je spreman da im čitav život podvaljuje na najpodmukliji način, tj da ih voli, pazi, mazi, titra im jajne ćelije i povremeno nervira (da nije dosadno) ne bi li ih zaveo da mu one uzvrate trudeći se oko njega još više, rađajući mu decu i sve one stvari koje ih u načelu sprečavaju da postignu nešto značajno, epsko. A ti što se otvoreno deklarišu kao ženomrsci ili su samo indiferentni se u stvari plaše žene, te iz tog svog straha nalaze potrebu da postižu nešto (neretko samo njima i njima sličnima) značajno na drugim poljima, ne bi li ubedili sebe da nisu kukavice.

Kolega Pivo mislim drugačije od vas. Normalan homoseksualan muškarac obožava žene. Normalan hetero muškarac mrzi i prezire žene toliko da je spreman da im čitav život podvaljuje na najpodmukliji način, tj da ih voli, pazi, mazi, titra im jajne ćelije i povremeno nervira (da nije dosadno) ne bi li ih zaveo da mu one uzvrate trudeći se oko njega još više, rađajući mu decu i sve one stvari koje ih u načelu sprečavaju da postignu nešto značajno, epsko.

Najbolje da sve ovo navedeno radimo iz mrznje. :eek:

Mislim da previdjas jednu stvar, a to je da nema zena ne bi bilo ni muskaraca. Jedni drugima smo alter ego i ne mozemo da opstanemo jedni bez drugih. Mrznja je potpuno bespotrebna i destruktivna emocija koja sluzi sama sebi.

Back